CELEBRITIES

H Sophie Turner του Game of Thrones παντρεύτηκε ξαφνικά στο Las Vegas και υπάρχει video

Evan Agostini/Invision/AP

Ξέρεις το γνωστό απόφθεγμα: «Ό,τι συμβαίνει στο Vegas, μένει στο Vegas». Στην περίπτωση της Sophie Turner και του Joe Jonas όμως δεν ίσχυσε. Ό,τι συνέβη στον ξαφνικό γάμο τους στο Las Vegas, λίγες ώρες μετά τα Billboard Awards, κατέληξε στο Instagram, και συγκεκριμένα στο λογαριασμό του παραγωγού, DJ και μοντέλου Diplo. Και κάπως έτσι ο μυστικός γάμος του ζευγαριού έπαψε να είναι μυστικός.

Η Sophie Turner, που υποδύεται την Lady Sansa στο Game of Thrones, και το μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, Joe Jonas είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο του 2017, έναν χρόνο και κάτι αφού έγιναν ζευγάρι. Μαζί βρέθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι και στον γάμο υπερπαραγωγή του αδερφού του Joe, Nick με την Priyanka Chopra στην Ινδία, ο οποίος κόστισε περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια. Οι ίδιοι ωστόσο αποφάσισαν να κάνουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, και σίγουρα πιο οικονομικά.

 

Με αρκετούς αστέρες της hip hop, της ποπ και της country μουσικής ανάμεσα στους καλεσμένους (οι Dan &Shay τραγούδησαν το τραγούδι τους “Speechless” καθώς η Sophie περπατούσε ντυμένη νύφη προς τον μέλλοντα σύζυγό της, η Sophie Turner και ο Joe Jonas αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στο καλύτερο timing καθώς λίγες ώρες πριν βρίσκονταν όλοι μαζί με τους καλεσμένους τους στα Billboard Awards. Εκεί οι Jonas Brothers εμφανίστηκαν στη σκηνή με τις συντρόφους τους να τους παρακολουθούν και να τους χειροκροτούν από κάτω.

Κι επειδή το Vegas είναι Vegas, τον γάμο τέλεσε ένας μίμος του Elvis Presley και τα δαχτυλίδια τους ήταν μεγάλα γλειφιτζούρια. Πέπλο υπήρχε, καθώς και αγάπη μεγάλη όπως θα δεις. Σύμφωνα με το site του χώρου που επέλεξαν για τον γάμο τους, τα πακέτα για τη γαμήλια τελετή ξεκινούν από 345 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 675 δολάρια χωρίς το tip για τον ιερέα – μίμο που θα τους ανακηρύξει συζύγους.

 

Όπως καταλαβαίνεις, αυτή μάλλον δε θα είναι η μόνη γαμήλια τελετή για το ζευγάρι, αφού έλειπε και η παράνυφος και καλύτερη φίλη της Sophie Turner, Maisie Williams. Το ζευγάρι φημολογείται πως θα παντρευτεί επισήμως στη Γαλλία το καλοκαίρι. Εκτός κι αν ο οικογενειακός προϋπολογισμός της οικογένειας των γονέων Jonas εξαντλήθηκε στο γάμο της Priyanka και του Nick.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP