CELEBRITIES

H Rihanna δεν κρύβει το αξύριστο πόδι της. Το Twitter εγκρίνει

Vianney Le Caer/Invision/AP

Όλοι, λίγο-πολύ, περιμένουν εναγωνίως το καλοκαίρι και αυτό βγαίνει προς τα social media. Και να τα post με τα καλοκαιρινά hashtag και να η #summerloading αντίστροφη μέτρηση. Και όλη αυτή την «άντε να έρθει το καλοκαίρι» φρενίτιδα στηρίζει και η Rihanna. Και πολύ καλά κάνει δηλαδή.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις selfies ανέβασε το κορίτσι για να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή περίοδο γράφοντας “Can’t wait for summer” στη λεζάντα (κι εμείς Riri, κι εμείς). Ανέμελη, φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μέσα σε ένα χαλαρό crop top με κρόσσια, με τα μαλλιά της ελεύθερα, το πρόσωπο ξάστερο και ηλιόλουστο και τριχοφυΐα στα πόδια. Ναι. Τριχοφυΐα .

Αυτό που όλες προσπαθούμε να κρύψουμε και να «ξηλώσουμε» με κάθε τρόπο από το δέρμα μας, η Rihanna όχι απλά δεν το έχει επιμεληθεί όπως ορίζουν τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς, αλλά σ’το δείχνει φάτσα κάρτα.Και εννοείται πως χειροκροτήθηκε γι’ αυτό, πρώτα απ’ όλα στα social.

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Εκτός από τα χιλιάδες λατρευτικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram, το ποστ της έγινε viral και στο Twitter για όλους τους σωστούς λόγους, δίνοντας έμπνευση στις γυναίκες να δείξουν τον πραγματικό, ακατέργαστο εαυτό τους.

 

 

 

Όπως βλέπεις και μόνη σου, η περίληψη είναι ότι «αφού δεν το κάνει η Rihanna, δεν χρειάζεται να το κάνω κι εγώ». Να σου θυμήσουμε ότι δεν είναι η μόνη που αντιστέκεται στα στερεότυπα όμορφιάς. Η Paris Jackson είναι άλλη μια υπέρμαχος της τριχοφυΐας και μάλιστα πολύ πιο έντονης.

 

Μάλιστα δεν ήταν μόνο οι τρίχες. Όταν μια φαν της έγραψε ότι μπορεί να δει και τις ραγάδες της, η Rihanna απάντησε το εξής: «Έχω ραγάδες αλλά αυτό που βλέπεις εδώ είναι απλά ο ήλιος». 

Δεν είναι ο ήλιος Rihanna μου. Η αυτοπεποίθηση είναι. Αυτή η μαγική αυτοπεποίθηση που σβήνει κάθε ατέλεια.

Κι αν, τελικά, η Rihanna μας έδειξε κάτι μέσα από τις τελευταίες της selfies αυτό δεν ήταν τόσο η ανυπομονησία της για το καλοκαίρι, όσο το πόσο υπέροχο είναι να μη φοβάσαι να δείξεις τον σπουδαίο αληθινό σου εαυτό. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να σου περάσει μέσα από την καμπάνια για τη νέα της σειρά εσωρούχων Savage X Fenty. «Νομίζω ότι νιώθω πιο σέξι το πρωί. Δίπλες. Ραγάδες. Κυτταρίτιδα. Δεν τα σκέφτεσαι αυτά», ακούγεται στο spot της καμπάνιας που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο λογαριασμό της στο Instagram.

Τhat’s our girl!

savages come in all shapes and sizes!! ya ready? @savagexfenty MAY.11.2018

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Κεντρική φωτογραφία:  Vianney Le Caer/Invision/AP