CELEBRITIES

Η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Instagram/peggystathokopoulou

«Η κόρη μου ήρθε μετά από 7 χρόνια γάμου με πολύ δυσκολία. Κάναμε πολλές προσπάθειες και θεραπείες. Ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Είναι ό,τι σημαντικότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Είναι το μεγάλο δώρο προς εμένα. Η ζωή ομορφαίνει μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η Χριστίνα» έλεγε το 2017 σε συνέντευξή της η Πέγκυ Σταθακοπούλου για το παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή. Η Χριστίνα είναι η μεγάλη της αδυναμία που έχει γίνει πλεόν 15 ετών.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της η Πέγκυ Σταθακοπούλου μοιράστηκε μία φωτογραφία της Χριστίνας στο Instagram, της μετέφερε τις ευχές της, αλλά και τα πιο τρυφερά της λόγια. «Κορούλα μου. Φως της ζωής μου. Χρόνια πολλά και χαρούμενα και γεμάτα από όνειρα και πολύτιμες στιγμές. Να ταξιδεύεις με τύχη και αγάπη φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους άλλους! Σε λατρεύω Η μαμά….» έγραψε η ηθοποιός.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μοιραστεί φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram. Η Χριστίνα μπορεί να μην μοιάζει καθόλου στη διάσημη μαμά της αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακή και γεμίζει ομορφιά τα social media της ηθοποιού.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/peggystathokopoulou