CELEBRITIES

Πρώτη μέρα στο σχολείο. Οι διάσημοι ξεπροβοδίζουν τα παιδιά τους

Instagram/stamtsimtsili

Αν κατά τύχη μένεις δίπλα σε σχολείο έχεις καταλάβει ποια μέρα είναι σήμερα από νωρίς το πρωί. Το «σώσων κύριε το λαό σου» διαδέχτηκε το «Αγαπητά μου παιδιά καλώς ορίσατε στο αγαπημένο σας σχολειό» (όχι δεν είναι μια φανταστική ατάκα βγαλμένη από τη δεκαετία του 60' όπου τα παιδιά συγκεντρώνονταν φορώντας ποδιές στο προαύλιο, το άκουσα σήμερα το πρωί), η ανακοίνωση για το ποιος δάσκαλος αναλαμβάνει ποια τάξη, γέλια, φωνές που γίνονταν ουρλιαχτά και κουδούνια δυνατά. Ήρθε η πρώτη ημέρα στο σχολείο και οι μαθητές βρέθηκαν σήμερα στον αγιασμό. Ξωπίσω οι γονείς τους να βγάζουν φωτογραφίες τα παιδιά με τα καλά τους και την καινούργια σάκα που ποτέ ξανά δε θα δουν τόσο καθαροί και να συγκινούνται που βλέπουν τα μικρά τους να μεγαλώνουν κι άλλο. Ανάμεσά τους και κάποιοι γονείς που ξέρουμε, που μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες με τους μικρούς τους απογόνους.

Διάβασε επίσης: Τα παιδιά της Sarah Jessica Parker πήγαν σχολείο και σίγουρα έχετε την ίδια φωτογραφία

Η Τζένη Μπαλατσινού αφού είδε τις κόρες της να φεύγουν για σπουδές στην Αμερική τώρα συνεχίζει να γιορτάζει τις πρώτες μέρες του σχολείου για τον γιο της Μάξιμο. Ο 11χρονος Μάξιμος πόζαρε με γυρισμένη την πλάτη στην μητέρα του που με αυτό το στιγμιότυπο ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Instagram/jennybalatsinou

 

«Καλή σχολική χρόνια. Εμείς ξεκινήσαμε με χορευτικό ελπιζω κι εύχομαι το ίδιο και για εσας. Μανούλες κουράγιο», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζοντας την κόρη της Εύα να ποζάρει με σκέρτσο, νάζι και όλους τους μονόκερους της γης πάνω της.

 

«Καλή σχολική χρόνια στα παιδάκια μας! Καλή σχολική χρόνια στους εκπαιδευτικούς! Να είναι γερά κ να προσπαθούν για το καλύτερο κάθε μέρα! Καλημέρα κορίτσια μου», σχολίασε η Φαίη Σκορδά δημοσίευοντας ένα στιγμιότυπο με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη.

 

Με κοτσιδάκια στα μαλλιά και τις απαραίτητες ροζ λεπτομέρειες ξεκίνησε την σχολική της ζωή στη δευτέρα δημοτικού η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη, Φραντζέσκα. «Καλή σχολική χρονιά θυσαυρέ μου. Γεμάτη φως. Δευτέρα δημοτικού φέτος με δόξα και τιμή».

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να ευχηθεί στους γιους της «καλή σχολική χρονιά» με μία φωτογραφία καλοκαιρινή. «Μπορεί να τελείωσαν οι διακοπές, αλλά η γνώση είναι δύναμη και η σχολική χρονιά που ξεκινάει, θα σας χαρίσει όμορφες αναμνήσεις, που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας την ζωή. Ο Διονύσης φέτος θα εξερευνήσει το Λύκειο και ο Φίλιππος την Β´ Γυμνασίου. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά. Και στους γονείς βέβαια, που είναι πάντα από κοντά» σχολίασε.

«Ευτυχισμένη σχολική χρονιά στα παιδιά μας με έμπνευση και αποτελεσματικότητα», ευχήθηκε η Σοφία Παυλίδου στα δίδυμα αγόρια της που φέτος θα φοιτήσουν στην δευτέρα Λυκείου.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ήδη από χθες αναφερθεί σε αυτή την σημαντική ημέρα για την οικογένειά της, καθώς η πρώτη της κόρη, η Νάγια, ξεκίνησε σήμερα το δημοτικό. «Αλήθεια πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Η κόρη μας που πριν λίγους μήνες έκλεισε τα έξι αύριο ξεκινάει στο «μεγάλο» σχολείο όπως η ίδια το αποκαλεί. Σαν χθες θυμάμαι που την είχα στην αγκαλιά μου μωράκι και τώρα η Ναγιούλα μας θα σηκώνει μόνη της μια μεγάλη τσάντα γεμάτη βιβλία. Καλή τύχη σε όλα τα πρωτάκια. Να είναι γερά κι ευλογημένα σε αυτό το καινούριο ταξίδι της ζωής τους», σχολίασε η παρουσιάστρια.

 

Καλή σχολική χρονιά, λοιπόν.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Stamtsimtsili