CELEBRITIES

Τα παιδιά της Sarah Jessica Parker πήγαν σχολείο και σίγουρα έχετε την ίδια φωτογραφία

Jordan Strauss/Invision/AP

Μπορεί για εμάς η σχολική χρονιά να ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά στο εξωτερικό το πρώτο κουδούνι του σχολείου χτύπησε χθες. Οι μικροί μαθητές ξεχύθηκαν στους δρόμου και ξωπίσω τους βρέθηκαν οι γονείς τους. Ανάμεσα τους και διάσημοι γονείς όπως διαπίστωσες μέσα από τις χαμογελαστές φωτογραφίες του πρίγκιπα George της πριγκίπισσας Charlotte και του δούκα και της δούκισσας του Cambridge. Στην περίπτωση της Sarah Jessica Parker, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο όταν προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες τα τρία της παιδιά καθ΄οδόν προς το σχολείο.

Διάβασε κι αυτό: Πώς θα φωνάζουν την πριγκίπισσα Charlotte στο σχολείο. Το βίντεο της πρώτης ημέρας

View this post on Instagram

5th grade. First day. The middle school hustle begins. X,SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Κι αν οι δίδυμες κόρες της, οι 10χρονες Marion και Tabitha, χώρεσαν στα κάδρα της μαμάς τους που πάσχιζε να τις απαθανατίσει, ο 16χρονος γιος της James είδε τον φακό του κινητού της και έγινε καπνός. Η βασική διαφορά τους με τους μικρούς απόγονους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βλέπεις, δε βρίσκεται στο status, αλλά στην ηλικία τους, εκείνη η οποία έχει περάσει από το «μαμά στέκομαι όσο πιο χαριτωμένα μπορώ για να με βγάλεις φωτογραφία» στο «άσε μας ρε μαμά και μην τολμήσεις να με φιλήσεις έξω από το σχολείο». Σίγουρα κι εσύ έχεις τέτοιες φωτογραφίες πριν και μετά. Οι πριν έβγαιναν όλες εκείνες τις χρονιές που βασική σου απασχόληση στο σχολείο ήταν οι χειροτεχνίες και η πλαστελίνη, οι μετά ήρθαν μαζί με τις πρώτες εξισώσεις στα μαθηματικά. Μόνο πλάτη από εκεί και πέρα, να μη φανεί η απόγνωση στο πρόσωπο.

 

«5η τάξη, πρώτη μέρα. Οι σπουδές στη μέση εκπαίδευση ξεκινούν» έγραψε για τις κόρες της, απτόητη η Sarah Jessica Parker. Όσο για τον γιο, η φωτογραφία του συνοδεύτηκε από τη λεζάντα: «11η τάξη. Δεν μπορώ πια να τα βγάλω φωτογραφία στο κέντρο του κάδρου. Γιατί έχουν φύγει ήδη. Αλλά πάντα εκείνα αιχμαλωτίζουν το κέντρο της καρδιάς μου. Φιλιά, Μαμά». Τα φιλιά μας στην Sarah Jessica Parker που δεν το βάζει κάτω, όπως και οι μαμάδες μας.

H Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της Matthew Broderick δυσκολεύτηκαν πολύ να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά μετά τον γιο τους James. Τελικά κατέφυγαν στη μέθοδο της παρένθετης μητρότητας για να φέρουν τα δύο κορίτσια τους στον κόσμο. «Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για το γεγονός ότι θα αποκτούσαμε παιδιά σε κανέναν για πολύ καιρό. Όλα τα σημαντικά πράγματα προκαλούν ανησυχία και μένουν μυστικά για καιρό. Δεν μπορείς να μιλήσεις σε άλλους για το πως νιώθεις για τη γυναίκα που κυοφορεί τα παιδιά σου. Μπορεί μόνο να μιλήσεις στον άντρα σου» είχε πει στην Αμερικανική Vogue. Η ίδια είχε εξηγήσει ότι ο μικρός James ήταν ένας υπέροχος μεγάλος αδελφός όταν ήρθαν οι μικρές στον κόσμο. «Τον είδα μπροστά στον καθρέφτη να χτενίζεται. Δεν ξέρει ότι τον είδα, αλλά τον άκουσα να λέει “Πρέπει να είμαι όμορφος για να τις συναντήσω”», είχε περιγράψει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP