CELEBRITIES

Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς για την “τριάδα” του GNTM: “Είναι το γυναικείο φύλο για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπόμαστε”

Instagram/gntmgr

Μία ημέρα αφού προβλήθηκε το επεισόδιο του Greece's Next Top Model στο οποίο αποχώρησε οικειοθελώς η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Star βρέθηκε στην εκπομπή η «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και για την κόντρα της με την γνωστή και μη εξαιρετέα «τριάδα της φωτιάς».

«Με την τριάδα της φωτιάς και να θέλαμε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις δεν γινόταν. Γιατί όταν έρχεται και σου λέει: “Εγώ Γαρυφαλλιά μου δεν λέω τίποτα για εσένα, δεν ασχολούμαι, ήρθα να κάνω τη δουλειά μου” και ξαφνικά μαθαίνω τι λένε και να θέλω να το παίξω αδιάφορη, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έλεγα ούτε καλημέρα στην τριάδα της φωτιάς γιατί δεν ήθελα να είμαι ψεύτικη» είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τις σχέσεις της με τις Μικαέλα Φωτιάδου, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ndrio.

Αντίθετα η ίδια είχε μια υπέροχη σχέση με την Ειρήνη Ερμίδου με αφορμή την οποία δήλωσε: «Η Ειρήνη είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να είναι πραγματικά όλες οι γυναίκες, η πιο καθαρή ψυχή. Οι άλλες τρεις είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε, δυστυχώς. Η Μικαέλα έχει ένα παιδί, θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα, όχι να είναι αυτό που είναι».

Η Γαρυφαλλιά τόνισε ότι δεν τσακώθηκε με τον σύντροφό της για την φωτογράφιση των κοριτσιών με άνδρα μοντέλο, και ότι αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή της. Αλλωστε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram account του GNTM σημείωσε για την οικειοθελή αποχώρηση: «Δεν μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν με τα κορίτσια. Έβλεπα πολλούς ψεύτικους χαρακτήρες να εμφανίζονται μπροστά στους κριτές και μου φαινόταν ότι εκείνοι δεν το καταλάβαιναν και με ενοχλούσε γιατί εγώ το καταλάβαινα».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr