NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η οικειοθελής αποχώρηση, τα κλάματα και η παίκτρια που απομάκρυναν οι κριτές

Το τελευταίο επεισόδιο του Greece's Next Top Model είχε μια αποχώρηση εκτός προγράμματος, άλλη μία σύμφωνα με την τυπική διαδικασία και αρκετό δράμα, αφού η αποστολή των επίδοξων μοντέλων δυσκόλεψε αρκετά. Κάποιες μάλίστα ξέσπασαν σε κλάματα.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, η νέα απόστολή των κοριτσιών ήταν μία φωτογράφηση για καμπάνια κραγιόν. Όλες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με άντρες μοντέλα και να φιληθούν μαζί τους, ώστε να αποδείξουν ότι το κραγιόν είχε διάρκεια. Σε κάθε λήψη συμμετείχαν 2 κοπέλες κι ένας άντρας μοντέλο. Κάποιες το θεώρησαν δουλειά και τους άρεσε, και κάποιες έδειξαν ανοιχτά την αντίδρασή τους.

 

Ανάμεσά τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία μπήκε σε σκέψεις ώστε να αποχωρήσει. Κάποιες δε, κατά τη διάρκεια τη δοκιμασίας, έβαλαν και τα κλάματα.

Τελικά η Γαρυφαλλιά το ‘πε και το ‘κανε, αφού στη συνέχεια ανακοίνωσε την οριστική της απόφαση να φύγει από το παιχνίδι. Η παίκτρια λίγο πριν είχε επικοινωνήσει με το σύντροφό της αλλά όπως ξεκαθάρισε αυτό δεν την επηρέασε στην απόφασή της.

Στην κανονική ροή του Greece’s Next Top Model, αποχώρησε η Έλενα, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ στη φωτογράφηση. Ωστόσο, η παίκτρια αμφισβήτησε την απόφαση των κριτών λέγοντας πως αδικήθηκε. «Δεν το περίμενα, δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όσα έκανα τόσο καιρό, κρίμα» είπε η κοπέλα στην κάμερα της εκπομπής προτού φύγει οριστικά από το παιχνίδι, εμφανώς στεναχωρημένη.