CELEBRITIES

Η Μαρίνα Τσιντικίδου απαντά σκληρά στον Ανδρέα Μικρούτσικο

NDP Photo Agency

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η συνέντευξη της Μαρίνας Τσιντικίδου στην εκπομπή «Ελένη» την περασμένη Παρασκευή. Η πρώην Σταρ Ελλάς κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι της έκανε συνεχές bullying όταν συνεργάζονταν στην εκπομπή «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» το 1993.

Ο παρουσιαστής δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις της γράφοντας στο Facebook. «Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για bullying… Στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… Λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε».

Μάλιστα την εν λόγω ανάρτησή του σχολίασε και η πρώην σύντροφός του Σοφία Βόσσου μιλώντας ακόμα πιο σκληρά για τη Μαρίνα Τσιντικίδου, κάνοντας αναφορά σε «σκουπίδια» και τονίζοντας ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος την είχε μαζί του στην εκπομπή επειδή του είχε ζητηθεί.

Η απάντηση της Μαρίνας Τσιντικίδου ήρθε στο ίδιο ύφος με εκείνο του Ανδρέα Μικρούτσικου προμηνύοντας πώς ίσως σε αυτή την κόντρα να υπάρχει και συνέχεια.

 

Μέσω Facebook η πρώην Σταρ Ελλάς σημείωσε: «Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ . Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου -σ´όποιον αρέσει».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency