CELEBRITIES

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Κοινή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα

NDP Photo Agency

Ενας χρόνος συμπληρώνεται από τη μοιραία συνάντηση του ηθοποιού- σκηνοθέτη και της γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Κωνστάντινος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήρθαν κοντά στην πρεμιέρα του «Φάρου» τον περασμένο Οκτώβριο. Και αυτόν συνεχίζουν να είναι μαζί και να πραγματοποιούν σπάνιες κοινές εμφανίσεις, ως επί το πλείστον, σωστά το μάντεψες, στο θέατρο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε (αλλά δεν φωτογραφήθηκε) μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Κουζίνα» του Γιώργου Νανούρη στο θέατρο Αποθήκη. Άλλωστε η αγάπη για την τέχνη είναι κάτι που τους ενώνει από την αρχή της σχέσης τους.  Μετά το τέλος της παράστασης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φωτογραφήθηκε επίσης με τους συντελεστές της και άλλους διάσημους θεατές όπως η Μαρινέλλα και η Ευγενία Δημητροπούλου. Η Χρυσή προτίμησε να απέχει διακριτικά από τις φωτογραφίες.

NDP Photo Agency

 NDP

NDP Photo Agency

 NDP

NDP Photo Agency

 NDP

Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης προτιμούν γενικά να κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική τους ζωή. Και οι δυο έχουν από έναν γάμο στο ενεργητικό τους, ενώ έχουν ήδη γίνει γονείς. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη υπήρξε σύζυγος του Νίνο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κάρεν – Αγάπη, ενώ ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν παντρεμένος με την Έρση Ξενάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει τον Γιώργο – Ίκαρο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency