CELEBRITIES

H Katy Perry και οι 10 καλύτερες εμφανίσεις στο Super Bowl

Την 1η Φεβρουαρίου 2015, η Katy Perry θα διασκεδάσει τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο στάδιο του University of  Phoenix για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Super Bowl. Η 29χρονη ποπ τραγουδίστρια "κέρδισε" τη θέση της στη σκηνή του ημιχρόνου από τα χέρια της Rihanna, αλλά και των Coldplay.

Όσο ηλίθιο κι αν μας φαίνεται το να γίνεται τόσος ντόρος για το ποιος θα “γεμίσει” το ημίχρονο, στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για όποιον κατορθώσει να συμμετάσχει στον θεσμό αυτό. Κάθε χρόνο πάνω από εκατό εκατομμύρια άνθρωποι συντονίζονται για να δουν τον αγώνα και κατ’ επέκταση και τον καλλιτέχνη που εμφανίζεται.

Η μίνι αυτή συναυλία ανεβάζει το κασέ κάθε καλλιτέχνη, και μεταφράζεται σε χρήμα, δόξα και πωλήσεις δίσκων. Εξαιτίας όλων αυτών των πλεονεκτημάτων, υπήρξαν φήμες ότι το NFL σκέφτεται να αρχίσει να χρεώνει τον performer για την εμφάνισή του σε αυτό το τόσο προσοδοφόρο event. Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές και η Katy Perry δεν θα κρατούσε το στόμα της κλειστό.

 

Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα πλήρωναν για να παίξουν στο Super Bowl.

Παρόλα αυτά κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Katy Perry θα δώσει χρήματα, αν το NFL απέσυρε το αίτημά του για αμοιβή, ή αν δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα. Πάντως η Katy είναι μια πολύ καλή επιλογή δεδομένης της επιτυχίας που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια. Πέρα από τους 58 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Twitter, η Perry ενώ έχει κυκλοφορήσει μόνο τρία άλμπουμ, έχει εννέα τραγούδια της στο νούμερο ένα, από τα οποία τα πέντε ήταν στη σειρά και από το ίδιο άλμπουμ, το “Teenage Dream”. To ρεκορ αυτό είχε σημειωθεί προηγουμένως μόνο από τον Michael Jackson.

Το NFL έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του βετεράνους αστέρες της ροκ μουσικής και θέλει να δώσει χώρο στη νέα γενιά της μουσικής. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θέλουν να γίνει και πολύ προκλητικό το σόου, ίσως αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς παράγοντες που δεν επέλεξαν τη Rihanna. Συν ότι είχαν και προηγούμενα με την αφαίρεση του τραγουδιού της.

 

Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις στο Super Bowl

Michael Jackson, 1993

 

Aerosmith, N’sync, Britney Spears, Mary J Blige, Nelly, 2001

 

U2, 2002

 

Janet Jackson, Justin Timberlake, 2004

 

Paul McCartney, 2005

 

Rolling Stones, 2006

 

Bruce Springsteen & the E Street Band, 2009

 

Madonna, 2012

 

Beyonce, Destiny’s Child,  2013

 

Bruno Mars, 2014

 

Διάβασε ακόμα στο Ladylike.gr

Αυτά είναι τα καλύτερα άλμπουμ του φθινοπώρου

Τα καλύτερα τραγούδια για σεξ vol.2: Άκουσέ τα για να τη βρεις ξανά και ξανά