CELEBRITIES

Νατάσα Καλογρίδη: Οι εκκεντρικές εμφανίσεις στην Βενετία και η κοινή συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

NDP

Με την εκπομπή Celebrity travel έχει ταξιδέψει στη Βενετία η Νατάσα Καλογρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε να δώσει στην εκπομπή που παρουσιάζει ο επιστήθιος φίλος της Νίκος Κοκλώνης την πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Το ταξίδι ακολούθησε την εξωτική τους απόδραση στις Μαλδίβες.

Η Βενετία είναι αναμφισβήτητα μία απο τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης. Γόνδολες, κανάλια και η μόνιμη επιρροή του καρναβαλιού συνθέτουν το μυστηριώδες σκηνικό της πόλης που εδώ και λίγες ημέρες φιλοξενεί την πολυσχιδή Νατάσα Καλογρίδη. Η καλλιτέχνης είναι η καλεσμένη του καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη για την εκπομπή του Celebrity Travel.

 

Και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μόνοι τους στη Βενετία, καθώς η Νατάσα Καλογρίδη σχεδίαζε να δώσει στην εκπομπή την πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ωστόσο ο τελευταίος απουσιάζει από τα video των παρασκηνίων που μοιράζεται η σύντροφός του στο Instagram. Η εκπομπή πάντως σίγουρα θα αποπνέει θεατρικό αέρα αφού η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται με δημιουργίες Vassilis Zoulias που άνετα θα κυριαρχούσαν όχι μόνο στην πασαρέλα αλλά και στην σκηνή.

Backstage @celebritytravelgr #venice @vzoulias

A post shared by Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) on

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του peoplegreece.com πάντως τα σχέδια του ζευγαριού για την κοινή συνέντευξη οριστικοποιήθηκαν σε μια βόλτα τους με τον Νίκο Κοκλώνη στις Μαλδίβες όπου βρέθηκαν πρόσφατα για τις πασχαλινές τους διακοπές. Εκεί ο παρουσιαστής έκαμψε τις αντιστάσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και τον έπεισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή του για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κι εκείνον σε κάποιο backstage video σύντομα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency