CELEBRITIES

Justin Theroux: Μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Jennifer Aniston

AP Photo/Francois Mori

Επτά μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Jennifer Aniston και του Justin Theroux και ως τώρα ο 47χρονος ηθοποιός δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, η συνέντευξή τους στην εφημερίδα New York Times με αφορμή την προώθηση της σειράς του Maniac ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστεί (επιτέλους) τις σκέψεις του.

«Τα καλά νέα είναι ότι ήταν μάλλον ο πιο -διαλέγω πραγματικά προσεκτικά τις λέξεις μου-, ήταν ένας από τους του ευγενικούς χωρισμούς, με την έννοια ότι δεν υπάρχει καμία εχθρότητα» είπε ο Justin λίγο καιρό αφού και η πρώην σύζυγός του ανοίχτηκε για τον χωρισμό τους σε δική της συνέντευξη. «Κατά κάποιον περίεργο τρόπο, το να προσπαθείς να αποφύγεις τις αναπόφευκτες αντιλήψεις που θα δημιουργηθούν για το γεγονός, αυτό είναι το εξαντλητικό κομμάτι» σημείωσε ο ηθοποιός που είδε την προσωπική του ζωή και την κοινή απόφασή του να χωρίσει με την Jennifer Aniston να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και εικασιών στα media.

«Αυτά είναι στην πραγματικότητα μικρά γεγονότα που συμβαίνουν. Αλλά όλα έχουν την δυνατότητα να μοιάσουν με σεισμό 10 ρίχτερ αν κάνεις μεγάλη ή αρκετά πρόσφατο τον τίτλο σου» σημείωσε στη συνέχεια ενώ τόνισε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού με τους συχνούς χωρισμούς του από συνεργάτες κάνει για τους δυο τους πιο ήπιο τον χωρισμό από ότι για τα συνηθισμένα ζευγάρια «που όλα μοιάζουν σαν να πρέπει να χωρίσεις ένα μωρό στη μέση» (εδώ κάπου σε χάσαμε Justin, δεν τη λες και επιτυχημένη την παρομοίωση).

«Επαναλαμβάνω, κανένας μας δεν πέθανε, κανένας από τους δύο δεν κοιτάει πώς να επιτεθεί στον άλλο. Είναι φιλικός χωρισμός, είναι βαρετό αλλά ξέρεις, σεβόμασταν ο ένας τον άλλο αρκετά ώστε ο χωρισμός να είναι όσο ανώδυνος μπορούσε να είναι. Αυτό που σε συντρίβει είναι πώς η φιλία δεν μπορεί να είναι ίδια μεταξύ μας στην καθημερινότητα. Αλλά αλλάζει και μεταλάσσεται όποτε αυτό είναι ένα κομμάτι για το οποίο και εγώ και η Jen είμαστε πολύ περήφανοι» κατέληξε ο ηθοποιός που γελώντας αρνήθηκε να απαντήσει αν έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Justin έχει θεαθεί αρκετές φορές με νέες συνοδούς στο πλευρό του.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori