CELEBRITIES

O Justin Theroux βγήκε βόλτα με καινούριο κορίτσι και κανείς δεν ξέρει ποια είναι

Chris Pizzello/Invision/AP

Έχουν περάσει ακριβώς δύο μήνες από την ανακοίνωση του χωρισμού Aniston-Theroux που έκανε και τη δική μας καρδιά να ραγίσει. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, όμως, τα παιδιά αποχαιρέτησαν την κοινή ζωή και το φανταστικό σπίτι στο οποίο συζούσαν και τράβηξαν ο καθένας το δρόμο του.

Ο 46χρονος Justin πρόσφατα εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το ποδήλατο ανά χείρας, μια σγουρομάλλα κοπέλα στο πλάι του και κάτι μπράτσα που έβγαζαν μάτι δεν κρύβονται.

Θα επανέλθουμε σε αυτούς, αλλά πρώτα να σχολιάσουμε το πιο τρανταχτό part της φωτογραφίας.  Το κορίτσι. Το κορίτσι βεβαίως βεβαίως.

Συνοδεύοντας τη βόλτα τους με καφέ, φαίνονταν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, στην αρχή, ήταν έξω από ένα καφέ και ύστερα συνέχισαν το ραντεβού τους περπατώντας στο δρόμο. Εκείνη χαλαρή όπως το πουκάμισο που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους, ανέμελη όπως και οι μπούκλες στα μαλλιά της, χαμογελαστή. Εκείνος σίγουρος, χαρούμενος, ελεύθερος κι ωραίος.

A post shared by PEPLETALK.RU (@peopletalkru) on

 

Είναι φίλη του; Είναι κοπέλα του; Είναι μια μικρή του ξαδέρφη που τον πήρε τηλέφωνο η μάνα του και του είπε «Βγαλ’ το μια βόλτα το κορίτσι να τη δει λίγος κόσμος;». Δεν ξέρουμε.

Η αλήθεια είναι πως, αν ισχύουν οι φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, η ερωτική ζωή του Justin μετά τον χωρισμό από την Aniston είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μια λένε ότι είναι μαζί με την Petra Collins, μία με την Αubrey Plaza (συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά Parks and Recreation). Ξέρουμε κάτι με ακρίβεια και σιγουριά; Όχι. Θα συνεχίσουμε να τον ψάχνουμε μετά μανίας; Σαφώς και ναι.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP