CELEBRITIES

Η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Χριστόπουλου στη Γωγώ Γαρυφάλλου

NDP Photo Agency

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά η τηλεοπτική σεζόν για τον Χάρη Χριστόπουλο αφού η παρουσία του στο πάνελ της εκπομπής Happy Day τον έχει οδηγήσει σε λεκτικά σφάλματα. Την πρώτη φορά η ατάκα είχε παραλήπτη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη δεύτερη τη Γωγώ Γαρυφάλλου.

Διάβασε ακόμα: Η ατακάρα του Χάρη Χριστόπουλου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή -”Θα σε χαρακτήριζα χρυσή μετριότητα”

Η Γωγώ, γνωστή και ως Γωγουλίνι, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το κρατάς αυτό σαν πληροφορία γιατί θα μας χρειαστεί ευθύς αμέσως. «Τώρα, είδες που τρώει, έχει γίνει χοντρουλίνι, όχι Γωγουλίνι», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από μερικές μέρες.

Έξαλλη η Γωγώ και με το δίκιο της. Γιατί είναι άσχημο να το πεις έτσι κι αλλιώς αλλά όταν απευθύνεσαι και σε εγκυμονούσα τότε καταλαβαίνεις πως έκανες «πατάτα».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Χάρης Χριστόπουλος απολογήθηκε μέσα από την εκπομπή, αναφέροντας τα εξής: «Έκανα ένα αστείο πριν από λίγες μέρες για το αγαπημένο μας Γωγουλίνι, την κ. Γωγώ Γαρυφάλλου. Είπα ”χοντρουλίνι” χάριν αστεϊσμού, αυτό που με φωνάζει η γυναίκα μου εμένα επειδή έχω παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ μικρό. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα έλεγα κάτι για μια γυναίκα είμαι εγώ. Λατρεύω τις γυναίκες, τις αγαπάω, είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Θέλω να ευχηθώ στο αγαπημένο μας Γωγουλίνι με το καλό και κάθε καλό και ευτυχία. Συγγνώμη γι’ αυτό που είπα, δεν το εννοούσα».

Γιατί όταν κάτι το λες δημόσια οφείλεις να το υπερασπιστείς ή να το μαζέψεις και πάλι δημόσια. Λήξη συναγερμού.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency