CELEBRITIES

Eminem: Η κόρη του παντρεύτηκε στο Detroit. Ακόμα τον ψάχνουμε

@Steve Luciano/AP IMAGES

Ο Eminem μοιράζεται τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Kim Scott. Τη Hailie Jade Scott, τη Stevie Laine Scott και την Alaina Scott. Η τελευταία ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια σύντροφό της, Matt Moeller. Συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου, σχεδόν δυο χρόνια μετά τον αρραβώνα τους, τον Δεκέμβριο του 2021.

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στο Detroit. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκε και η πρώτη κόρη του Eminem, Hailie, η οποία ήταν η κουμπάρα των νεόνυμφων.

Η κόρη του Eminem, Alaina Scott, παντρεύτηκε στο Detroit. Ακόμα τον ψάχνουμε

Λίγες μέρες αργότερα, η Alaina Scott δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα γαμήλιο άλμπουμ φωτογραφιών από εκείνη την ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την ίδια και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα βλέπεις το ζευγάρι να δείχνει τις βέρες του, να χορεύει και να ποζάρει με τους καλεσμένους στο ξέφρενο wedding party που ακολούθησε.

Το πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ήταν αυτό από την είσοδό της με τον Matt Moeller στη γαμήλια δεξίωση. «Μπορεί να έχασα τη συναυλία της Taylor Swift στο Detroit, αλλά άξιζε τον κόπο. Επίσημα στην wife era μου», έγραψε στην περιγραφή η κόρη του Eminem.

Πάντως, δεν έγινε καθόλου ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες εάν ο Eminem έδωσε το «παρών» στον γάμο της Alaina Scott, με πολλούς να αναρωτιούνται πού βρίσκεται ο καλλιτέχνης. «Όχι εγώ που κάνω μεγέθυνση για να βρω τον Eminem», έγραψε ένα χρήστης ενώ ένας άλλος ρώτησε: «Πού είναι ο Marshall;». Κι εμείς την ίδια απορία έχουμε.

Η Hailie Jade Scott γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του 1995 στο Detroit. Η Alaina Marie Scott γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1993 στο Michigan. Είναι κόρη της αδερφής της πρώην συζύγου του, Dawn Scott. Ο Eminem την υιοθέτησε στις αρχές του 2000, καθώς η μητέρα της πάλευε με τη χρήση ναρκωτικών και τελικά πέθανε το 2016 από υπερβολική δόση.

«Έχω την πλήρη επιμέλεια της ανιψιάς μου», είχε πει ο Eminem στο Rolling Stone για την 29χρονη, πλέον, κόρη του το 2004. «Η ανιψιά μου ήταν μέρος της ζωής μου από τότε που γεννήθηκε. Εγώ και η Kim την είχαμε δίπλα μας συνέχεια. Θα έμενε μαζί μας όπου και αν βρισκόμασταν», είχε προσθέσει. Η Alaina φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Oakland, όπου πήρε πτυχίο πάνω στην επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και τη διαφήμιση. Πλέον είναι travel blogger.

Η μεγαλύτερη κόρη του ράπερ, Hailie, αρραβωνιάστηκε επίσης πρόσφατα τον σύντροφό της, Evan McClintock. Η Alaina Marie Scott είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της σχετικές φωτογραφίες.

Τέλος, η τρίτη κόρη του ράπερ, Stevie Laine Scott, γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 2002. Είναι κόρη της Kim Scott και του τότε φίλου της, Eric Hartter, το διάστημα που είχε χωρίσει με τον Eminem. Όταν οι δυο τους έγιναν ξανά ζευγάρι, ο τελευταίος την υιοθέτησε το 2005. Ο βιολογικός πατέρας της πέθανε το 2019.