CELEBRITIES

Μια μασκότ προσκυνά την Emilia Clarke του Game Of Thrones σε αγώνα μπάσκετ και η στιγμή γίνεται viral

Κάθε φορά που η Daenerys Targarien, δηλαδή ο ρόλος που υποδύεται η Emilia Clarke στη σειρά Game Of Thrones, βρίσκεται σε δύσκολη θέση είναι συνήθως επειδή κάποιος αρνείται να γονατίσει και να της υποκλιθεί. Ο Jon Snow την έπρηξε ώσπου να το κάνει, άλλοι κάηκαν και τσουρουφλίστηκαν επειδή το αρνήθηκαν και η Sansa αν και λόγω του αδερφού της δηλώνει υποταγμένη μόνο υποταγμένη δε τη λες. Ωστόσο η μασκότ της ομάδας μπάσκετ Houston Rockets, αποφάσισε να δείξει σε όλους αυτούς τους ξεροκέφαλους πόσο εύκολο είναι να γονατίσει κανείς μπροστά στην «Μητέρα των δράκων».

To video με τη στιγμή που η μασκότ κρατώντας ένα κύπελλο καφέ -τυχαίο ή αναφορά στην τεράστια γκάφα του HBO στο τέταρτο επεισόδιο του 8ου κύκλου;- περνά από μπροστά της και αποφασίζει να την προσκυνήσει ενώ παράλληλα στην οθόνη εμφανίζονται οι δεκάδες τίτλοι της Daenerys Targaryen στη σειρά, έγινε όπως καταλαβαίνεις viral.

Διάβασε ακόμα: Game of Thrones: H Emilia Clarke έδωσε μια υπέροχη απάντηση για το κύπελλο του καφέ στο 4ο επεισόδιο

 

Η αντίδραση της Emilia Clarke δε, πιο χαριτωμένη δε θα μπορούσε να είναι. Η «Θυελογέννητη» Daenerys μπορεί να είναι η πιο θαρραλέα ηρωίδα που έχεις συναντήσει στο GoT, αλλά όπως βλέπεις η ηθοποιός που την υποδύεται ντράπηκε με όλη αυτή την προσοχή τόσο που έκρυψε το πρόσωπό της. Η ίδια δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά κι εμείς χαρήκαμε για εκείνη γιατί της αξίζει.

Δες κι αυτό: Η Emilia Clarke πάλεψε με τον δικό της δράκο που λέγεται δυο φορές ανεύρυσμα

Βλέπεις όσο συνεσταλμένη κι αν σου φάνηκε στον αγώνα μπάσκετ, τόσο θάρρος επέδειξε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει ενώ ταυτόχρονα γνώριζε την τεράστια τηλεοπτική της επιτυχία με τον ρόλο της στο GoT. H Emilia Clarke είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για το ανεύρυσμα, πρόβλημα υγείας που κόντεψε να της στοιχίσει δύο φορές τη ζωή και διαβάζοντας όσα είχε πει στο New Yorker της υποκλιθήκαμε κι εμείς, χειροκροτώντας.