EMILIA CLARKE

Game of Thrones: H Emilia Clarke έδωσε μια υπέροχη απάντηση για το κύπελλο του καφέ στο 4ο επεισόδιο

Evan Agostini/Invision/AP

Ένα μικρό reunion ήταν τελικά η αφορμή για να βρεθεί στο μεσαιωνικό τραπέζι μπροστά στην Daenerys Targaryen (δηλαδή την Emilia Clarke) ένα καθόλου μεσαιωνικό κύπελλο καφέ ή αρωματικού τσαγιού όπως αποκάλυψε στη συνέχεια το HBO. Το κύπελλο έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο (και φινάλε συνάμα ελπίζουμε) στο 40 επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν της σειράς και οι αετομάτηδες fan του Game of Thrones το είδαν και δεν το άφησαν να περάσει ασχολιάστο στο Twitter. Με τούτα και με 'κείνα ο καφές έγινε viral και η γνωστή αλυσίδα καφέ με την οποία συνδέθηκε έλαβε διαφήμιση αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων απολύτως τσάμπα σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ.

 

Η Daenerys, ως βασίλισσα που είναι στη σειρά, άφησε λίγες ημέρες να περάσουν και αποκάλυψε την δική της εκδοχή της αλήθειας με ένα post στο Instagram όπου ποζάρει με ένα πανομοιότυπο κυπελlάκι στο χέρι, καθισμένη στην αγκαλιά του άλλοτε αγαπημένου της συζύγου στη σειρά Khal Drogo (τον υποδύθηκε ο Jason Momoa) και με τον πιστό της σύμβουλο Tyrion (λέγε με Peter Dinklage) από την άλλη πλευρά. Σε αρχαΐζοντα αγγλικά για να ταιριάζει με το κλίμα μεσαίωνα της σειράς, η Emilia Clarke έγραψε: «Αυτός που φέρει το κύπελλο δεν πίνει τσάι… Και αυτό δεν είναι σπόιλερ, απλά ένας χαμένος ταξιδιώτης που γύρισε σπίτι για να πιει έναν καφέ ανάμεσα στα γυρίσματα. Τζέισον είσαι φωτιά, τόσο που έκανες τα μαλλιά μου να γίνουν μπλε». Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία της και με κάποια hashtag ανάμεσα στα οποία και τα: «Για το θρόνο», «Για την καφεΐνη» και «Για τους δράκους».

 

Ορίστε, αυτή είναι η απάντηση σε όλα. Επίσης αυτό ήταν και το αγαπημένο ζευγάρι πολλών fan της σειράς και αυτή η φωτογραφία (χωρίς τον Tyrion) είναι το πιο ευχάριστο reunion. Ακόμα και αν έμμεσα η Emilia Clarke έριξε το φταίξιμο για το κύπελλο στον πρώην αγαπημένο της, το «Φεγγάρι της ζωής της».

Κεντρική φωτογραφία:  Evan Agostini/Invision/AP