CELEBRITIES

Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, και συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παίδι. Ένα κοριτσάκι βάρους 3 κιλών.

Ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή και τόσο εκείνη, όσο και το νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας ενώ, ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της Ελεονώρας, Θοδωρής Μαροσούλης είναι πλέον ένας ευτυχής μπαμπάς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαιευτήρα και γυναικολόγου Νίκου Στρατάκη, ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

«Ήταν πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα. Ήρθε στο ΙΑΣΩ στις 3 το πρωί και στις 5:30, για λόγους μαιευτικούς, έκανε καισαρική. Αυτή τη στιγμή κρατάει το μωράκι της το οποίο, σε αυτή τη φάση, πιστεύω ότι μοιάζει στον Θοδωρή», συμπλήρωσε γιατρός.

Το τελευταίο ποστ στο Instagram της Ελεονώρας ανέβηκε στις 3 Απριλίου όπου, «φορώντας» ένα αγαπημένο της (και σαφώς επίκαιρο) φίλτρο, ευχόταν σε όλους «Καλό Πάσχα».

Σε ένα από τα τελευταία της ποστ, στο προσωπικό της blog, πριν γεννήσει, η Ελεονώρα Μελέτη είχε γράψει πόσο πολύ έχει απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της:

«Στα θετικά καταγράφω όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που σου προκαλεί αυτή η περίοδος. Από την ασυγκράτητη συγκίνηση σε κάθε σκέψη του μωρού, το καρδιοχτύπι σε κάθε υπέροχο, την αγωνία της κάθε εξέτασης που διαδεχόταν η λύτρωση στο άκουσμα των καλών και ευχάριστων νέων. Τα λουκούλλεια χωρίς τύψεις γεύματα, αλλά και η απόλαυση που αποκτά το φαγητό, ειδικά όταν το γεύμα είναι η απτή ικανοποίηση μίας εμμονικής λιγούρας. Ευτυχώς πέρα από τη μανία μου για μεξικάνικο φαγητό, ρεβίθια και αγκινάρες, δεν θυμάμαι να βασανίστηκα πολύ από γαστρονομικές φαντασιώσεις. Πέρασα όμως ατελείωτες ώρες, σχεδόν σαν εθισμένη, μπροστά στο Instagram, βλέποντας φαγητά και γλυκά, τα οποία και έστελνα inbox στον Θοδωρή, εγκλωβισμένη στην ψυχαναγκαστική μου ανάγκη να θέλω να μοιραστώ, (αφού δεν μπορώ να φάω), αυτό που βλέπω. Θετικά πρόσημα επίσης παίρνει και η ψυχολογία μου, πιο ήρεμη και πιο “γλυκιά” κάτι που με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόσο “κόντρα” σε αυτό ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Να τους ζήσει λοιπόν!

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nonoram