CELEBRITIES

Ο ύπνος της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε σχόλια στο Instagram. Η οργισμένη απάντηση σε follower της

Instagram/elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές σχεδόν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η εκπομπή της στον Alpha. Και φρόντισε να πάρει μαζί της σε αυτή την όμορφη ανάπαυλα και τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους καθώς, όπως συχνά λέει, η επικοινωνία της με το κοινό της είναι σημαντική. Μετά όμως το χθεσινό απόγευμα δεν αποκλείεται τα πράγματα να αλλάξουν. Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε χθες στη Σχοινούσα όπου αφού έφαγε σε ταβέρνα του νησιού, ξάπλωσε σε ένα παγκάκι στον χώρο και αποφάσισε να κάνει τη σιέστα της και γιατί να μην το έκανε εδώ που τα λέμε.

Διάβασε κι αυτό: Η αποστομωτική απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα αρνητικά σχόλια για το σώμα της

«Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της και λίγο αργότερα δέχθηκε ένα σχόλιο που ανέφερε: «Άσε μας ρε Ελένη! Που είσαι εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μια βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπες τώρα;». Σε αυτό το σχόλιο ήταν που επέλεξε να απαντήσει σε τρία ξεχωριστά σχόλια η Ελένη Μενεγάκη. Και ενώ στην αρχή το ύφος της πρόδιδε την αναστάτωσή της, στην κατάληξη είχε πλέον ξαναβρει την αυτοκυριαρχία της.

 

«Αχ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα!Μπράβο!Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσυ δεν επιτρέπεται!Κρίμα! Καλό καλοκαίρι», έγραψε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, και συνέχισε σε άλλο σχόλιο: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς;;; Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμείβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου, καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό». Στο τέλος η παρουσιάστρια τόνισε: «Κι εσύ επηρεάζεις κάποιους, όμως ανεβάζεις φωτογραφίες στο προφίλ σου να οδηγείς σκάφος, να κάνεις σκι κλπ! Αν εσένα σου επιτρέπεται αυτή η ζωή εμένα γιατί μου απαγορεύεται ο ύπνος στην ταβέρνα της Σχοινούσας; Με λίγα λόγια μην κρίνεις για να μην κριθείς και κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και μετά όλους τους άλλους! Αυτά, γιατί με τον ίδιο τρόπο και εμένα μου είσαι συμπαθής και γι αυτό σου τα γράφω!».

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια άλλαξε πλευρό και συνέχισε τις διακοπές της. Κι εμείς της σφίγγουμε το χέρι νοερά και της λέμε καλό καλοκαίρι σκεπτόμενες όλους τους ανθρώπους που κρίνοντας από το Instagram μας, μας έκαναν χίλιες φορές το σχόλιο «ζωάρα» γιατί δεν θέλουμε να προβάλλουμε τα δύσκολα αλλά τα ευχάριστα αυτής της ζωής (κι ας είναι τα ευχάριστα ένα ταξίδι το χρόνο ή ένα ποτό το μήνα, ζωάρα θα το χαρακτήριζαν οι «φίλοι» μας). Γιατί το να ζεις ευχάριστα είναι στάση ζωής και η Ελένη Μενεγάκη την κατέχει και μπράβο της.

Κεντρική φωτογραφία:  Instagram/Elenimenegaki