CELEBRITIES

Η αποστομωτική απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα αρνητικά σχόλια για το σώμα της

NDP Photo Agency

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει πολλές φορές μιλήσει δημόσια για την αξία της αυτοπεποίθησης και της αποδοχής του εαυτού μας έτσι όπως είναι. Η ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών, θέλει μέσω των μηνυμάτων της στα social media να δίνει στις γυναίκες δύναμη και ώθηση στο να αγαπούν τον εαυτό της. Κάπως έτσι χθες, μίλησε για την αυτοπεποίθηση για μία ακόμα φορά με μία δημοσίευση της την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία της με μαγιό.

Διάβασε ακόμα: H Ελένη Μενεγάκη απάντησε για το ”κακό photoshop” στους κοιλιακούς της

«Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι “σαν” αλλά γιατί είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχεις», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι εκεί που είμαστε έτοιμες να σηκωθούμε να χειροκροτήσουμε έρχεται ένα σχόλιο από διαδικτυακή της (μόνο) φίλη (δεν μπορείς να την πεις) και γκρεμίζει το οικοδόμημα «Οι γυναίκες αγαπούν και στηρίζουν τις γυναίκες».

 

«Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτός σου και τέτοιες μ@@@@ες. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι». Τάδε έφη η χρήστρια του Instagram δίνοντας στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου την κατάλληλη πάσα για να δώσει τη δική της απάντηση σε τέτοιου είδους σχόλια.

 

«Έχω θυμώσει πολύ γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτει 2019 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη. Πόσο μάλλον άνθρωποι που μεγαλώνουν παιδιά, τα οποία ακούνε τους γονείς τους να χρησιμοποιούν τη λέξη χοντρός ή χοντρή για να περιγράψουν έναν άνθρωπο που δείχνει κάπως διαφορετικός. Σε όποιον δεν αρέσει και θεωρεί ότι είμαι κομπλεξική και γι’ αυτό ανεβάζω φωτογραφίες και μιλάω για τα κιλά μου, μπορεί να αποχωρήσει από το προφίλ μου.

Κι επειδή οσονούπω θα τα σβήσω όλα αυτά τα σχόλια και θα μπλοκάρω τον λογαριασμό αυτής της κοπέλας, θέλω να πω απλά ότι στο προφίλ μου θα ανεβάζω ότι θέλω. Τη γνώμη σας για το ποιος είναι χοντρός ή δεν είναι ή για τον μεταβολισμό ότι είναι κοινός σε όλους μας, και τέτοιες μπούρδες κρατήστε την για τον εαυτό σας. Μπορεί να επηρεάσει έστω και λίγο την ψυχολογία κάποιου που δεν είναι καλή. Αν θεωρείτε ότι αυτά που κάνω ή λέω δεν είναι σωστά, κρατήστε το για τον εαυτό σας», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ξανασηκωθήκαμε όρθιες για το χειροκρότημα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency