CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της πριν από σχεδόν 30 χρόνια και το σχόλιο για την εμφάνισή της

Instagram/Elenimenegaki

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει πολλές φορές μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το παρελθόν της. Έχοντας μια σταθερή τηλεοπτική πορεία εδώ και αρκετές δεκαετίες στην τηλεόραση, όπως καταλαβαίνεις, τα καρέ των φωτογραφήσεων που έχει κάνει είναι ίσως αναρίθμητα. Και συχνά η Ελένη Μενεγάκη ανασύρει κάποια από αυτά για να τα δείξει στους ακόλουθούς της στο Instagram.

Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, όταν στην εκπνοή του 2018 ανέβασε το εξώφυλλο που είχε κάνει για το περιοδικό Ένα το 1990. Η Ελένη Μενεγάκη τότε ήταν 21 ετών και η φρεσκάδα της νιότης, μαζί με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της δίνουν το «παρών» στην φωτογράφιση. Αυτό που λείπει είναι η χαρακτηριστική ξανθιά κόμη που απέκτησε μεγαλώνοντας. Η ίδια σχολίασε με τον δικό της τρόπο την εμφάνισή της σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: «Πίσω στον χρόνο! Μάλλον 1990 ή κάπου εκεί! Τότε που τα φρύδια δεν είχα αγγίξει και τα μαλλιά μου ήταν φυσικά σπαστά».

Και βέβαια τα σχόλια των fan της έπεσαν βροχή και το καθένα με τον τρόπο του υποστήριζε το «Κούκλα και τότε και τώρα» που αυθόρμητα βγαίνει από τις φωτογραφίες της. Δεν βρίσκεις;

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki