CELEBRITIES

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο και τον σύζυγό της και το όνομα της κόρης της

Instagram/dutchesss

Μετά από αρκετούς μήνες η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση, όχι στον ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά στο ρόλο της καλεσμένης στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha. Η Δούκισσα Νομικού και η Ελεονώρα Μελέτη μίλησαν για τη σχέση του μοντέλου και παρουσιάστριας με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τον γιο της Σάββα, την αποχή από την τηλεόραση, αλλά και για την κόρη που περιμένει να φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγό της λέγοντας: «Τον είδα στο αεροδρόμιο. Τον είχα δει αρκετές φορές αλλά κανείς δεν μας είχε συστήσει. Αλλά κάτι μου έκανε. Το είχε στήσει με τη φίλη μου να ταξιδέψουμε την ίδια ώρα για τη Μύκονο. Τον είδα και μου άρεσε που ήταν χαμογελαστός, αισιόδοξος. Που είχε πάρα πολύ χιούμορ, που δεν τον ένοιαζε τίποτα από όλα αυτά που κάνω εγώ καθόλου. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα είχα πει στη φίλη μου “ωραίο παιδί αλλά αποκλείεται”. Πολύ τέλειο για να είναι αληθινό. Δεν ήμουν και στη φάση αυτή. Αλλά είχε πείσμα, επιμονή και ήταν και πολύ ευρηματικός. Είναι λίγο πονηρός κι αυτό που θέλει το κατακτά με στρατηγική. Μου πήρε δώρο το άρωμά μου για να με δει ξανά». Και το χαμόγελο δεν έσβηνε από τα χείλη της.

 

Διάβασε κι αυτό: Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Το ίδιο τρυφερό ήταν το χαμόγελό της όταν μιλούσε για τον μικρό Σάββα. «Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είπε η Δούκισσα Νομικού και συμπλήρωσε σε σχέση με την αποχή της από την τηλεόραση: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες». Η Δούκισσα Νομικού παραδέχτηκε ότι η τηλεόραση πλέον έχει αρχίσει να της λείπει αλλά πως ήταν συνειδητή της επιλογή να αποκτήσει τόσο σύντομα δεύτερο παιδί.

Όσο για το όνομα της κόρης που περιμένει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ακόμη το όνομα της μικρής δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά είμαστε παραδοσιακοί. Δηλαδή της οικογένειας θα είναι. Μάλλον της μαμάς μου. Ας γεννηθεί με το καλό, αλλά είμαστε παραδοσιακοί. Μας αρέσουν τα ονόματα των γονιών». Κι αν αναρωτιέσαι πως λένε τη μητέρα της Δούκισσας Νομικού, να σου θυμίσουμε πως ονομάζεται Ούρσουλα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/dutchesss