CELEBRITIES

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Δούκισσα Νομικού είναι για δεύτερη φορά έγκυος, με την ανακοίνωση να γίνεται από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η Δούκισσα και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, έχουν ακόμα ένα αγοράκι, τον Σάββα. Μετά την είδηση της εγκυμοσύνης, ήρθε και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Ένα κοριτσάκι για τη Δούκισσα Νομικού. Το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! κυκλοφορεί με τον εξής τίτλο: «Περιμένω κορίτσι».

 

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε στα stories της στο Instagram το εξώφυλλο, επιβεβαιώνοντας με την κίνηση αυτή την είδηση.

Πριν από λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού είχε ανεβάσει μία φωτογραφία που ευχόταν «καλό χειμώνα» και φορούσε ένα λευκό σκουφάκι που έγραφε ”it girl”. Τότε, η φημολογία φούντωσε και λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαιώθηκε.

 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2015 στην εφημερίδα «Real Life» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, είχε εξομολογηθεί πως η δημιουργία οικογένειας ήταν όνειρο ζωής. «Θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφαση ζωής. Μάλιστα, επειδή η μητέρα μου ήταν μόλις 19 ετών όταν με έφερε στη ζωή και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μία νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί και επικοινωνούμε καλύτερα, ήθελα και εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία. Θέλω να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή. Αυτά όμως τα κανονίζουν η καρδιά και ο Θεός. Θέλω οικογένεια με πολλά παιδιά».

Να αποδώσουμε τα εύσημα στον Άρη Καβατζίκη που ήταν ο πρώτος που μετέδωσε την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης. «Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει οσονούπω, καθώς η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Ένα κορίτσι που απέδειξε ότι προτεραιότητα της είναι η ωραία της οικογένεια. Θα γεννήσει σε 5 με 6 μήνες, νομίζω ότι τώρα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της».

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/dutchesss_/