CELEBRITIES

Κορίνα Τσοπέη: Η Μις Υφήλιος 1964 μεγαλώνει πολύ όμορφα

Μπορεί να έχουν περάσει 55 χρόνια από τότε που η Κορίνα Τσοπέη στέφθηκε Μις Υφήλιος, αλλά η πρώτη Ελληνίδα που κέρδισε ποτέ αυτόν τον τίτλο τον δικαιολογεί ακόμα, μεγαλώνοντας με ομορφιά και χάρη. Η γοητευτική Κορίνα Τσοπέη βρέθηκε στην Αθήνα και ο καλός της φίλος Δημήτρης Λυμπερόπουλος πόζαρε μαζί της σε φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά της είναι διαχρονική υπόθεση. Τις φωτογραφίες μοιράστηκε στο Facebook και ο καλός τους φίλος Νίκος Μαστοράκης.

 

Η Κορίνα Τσοπέη πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στις ΗΠΑ. Το μοντέλο και ηθοποιός παντρεύτηκε δύο φορές στην Αμερική την πρώτη με τον πλαστικό χειρουργό του Beverly Hills Dr. Steven Zax με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους και από τον οποίο γνώρισε την εγκατάλειψη όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

«Τον άντρα μου τον «έθαψα» μέσα στο μυαλό μου την ίδια μέρα. Δεν υπήρχε για μένα μετά. Αυτός πίστευε ότι θα με ξαναβρεί κοντά του. Εγώ όμως είχα δώσει το τέλος σε αυτή την ιστορία. Μετά γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, που έκανε τη ζωή μου τόσο όμορφη όσο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε σε όνειρο. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μου σύζυγος μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν δεύτερο υπέροχο άντρα», είχε πει η ίδια για τον δεύτερο σύζυγό της τον παραγωγό Freddie Dields. Με εκείνον έμεινε από το 1981 μέχρι το τέλος της ζωής του το 2007. Η βάση της ακόμα και σήμερα είναι το Los Angeles της Καλιφόρνια από το οποίο ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα για να επισκεφθεί συγγενείς. Μάλιστα αυτή τη φορά η επίσκεψή της στην Ελλάδα έγινε για να βρεθεί κοντά στον αδερφό της Βασίλη ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Κορίνα Τσοπέη άλλωστε έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι είναι τρομερά δεμένη τόσο με τον αδερφό της όσο και με την αδερφή της Δέσποινα.

 

«Ταξιδεύω. Ταξιδεύω πολύ. Κάθε μέρα ευχαριστιέμαι κάθε στιγμή της ζωής μου. Με τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τις φίλες μου. Κάθε χρόνο έρχομαι απαραίτητα για 6 εβδομάδες στο σπίτι μου στη Μύκονο. Μην ξεχνάτε ότι είμαι Ελληνίδα. Και το αίμα νερό δεν γίνεται», είχε πει η ίδια στην εφημερίδα Freddo σχετικά με τη ζωή της που μοιράζει μεταξύ Los Angeles και Ελλάδας. Η ίδια τότε τόνιζε ότι σκεπτόταν να κάνει πλαστική επέμβαση. «Αν δεν τη φοβόμουν, θα την είχα κάνει ήδη. Ομως, φοβάμαι το νυστέρι και γι’ αυτό την έχω αποφύγει. Τώρα, όμως, το ωριμάζω ως σκέψη στο μυαλό μου», σημείωνε ωστόσο η φυσική ομορφιά της μάλλον μας πείθει πώς δεν το τόλμησε τελικά.