CELEBRITIES

Channing Tatum: Το μήνυμά του για τα γενέθλια της Jessie J σε πείθει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

O Channing Tatum και η Jessie J αποφεύγουν να μιλούν πολύ για την σχέση τους, αλλά το τελευταίο μήνυμα του ηθοποιού προς την τραγουδίστρια στο Instagram είναι όλα όσα θέλεις να μάθεις για το πόσο ερωτευμένοι είναι, πόσος θαυμασμός υπάρχει στη σχέση τους και πού αυτή οδεύει τέλος πάντων. Η Jessie J είχε γενέθλια την Τετάρτη και ο Chaning της άφησε ένα μήνυμα όλο γλύκα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Σου εύχομαι να έχεις την πιο ευτυχισμένη ημέρα, γεμάτη με αγάπη και φως. Ήρθες στον κόσμο σαν σήμερα και του άναψες φωτιά. Έχεις φέρει ευλογία στα μάτια μας, τα αυτιά μας, τις καρδιές μας και τη ζωή μας. Οπότε σε ευχαριστώ απλά επειδή είσαι αυτή που είσαι. Είσαι τόσο πολύ ξεχωριστή. Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε ο ηθοποιός που όπως βλέπεις έχει επηρεαστεί από την καλλιτεχνική φύση και της συντρόφου του και επιστράτευσε για το μήνυμά του την πιο ποιητική του διάθεση.

 

Το ζευγάρι φημολογείται πώς είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο ο Channing πήγε σε συναυλία της με την κόρη που απέκτησε από τον γάμο του με την Jenna Dewan ο οποίος διαλύθηκε τον Απρίλιο του 2018, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η σχέση του με την Jessie J συνεχίζεται.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την σχέση τους στα μάτια όλων μέσα από το Instagram κάνοντας μια ανάρτηση από τη συναυλία της στην οποία εκείνη μίλησε στο κοινό και εξομολογήθηκε ότι εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας. Έκτοτε όπως διαπιστώνεις κάθε αναφορά του σε εκείνη στο Instagram, γίνεται όλο και πιο γλυκιά.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP