CELEBRITIES

Η Jessie J δεν μπορεί να κάνει παιδιά αλλά δεν εγκαταλείπει τις ελπίδες της

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Όσοι βρέθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου την προηγούμενη Πέμπτη σίγουρα δεν περίμεναν η Jessie J να μοιραστεί μαζί τους το πιο προσωπικό της ζήτημα, αυτό που έχει να κάνει με τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζει. Κι όμως, η νέα σύντροφος του Channing Tatum και επιτυχημένη τραγουδίστρια το έκανε, για να τους εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το τραγούδι  Four Letter Word, που έγραψε η ίδια.

«Πριν από τέσσερα χρόνια έμαθα ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Αλλά είναι εντάξει, θα κάνω σίγουρα παιδιά, πιστέψτε με. Όταν ο γιατρός μου το είπε, η αντίδραση μου ήταν “Όχι, με τίποτα!”» είπε αρχικά η Jessie J και συνέχισε: «Δεν σας το λέω για να με λυπηθείτε. Είμαι μια από τα εκατομμύρια γυναικών και αντρών που το έχουν περάσει αυτό και θα το περάσουν αυτό, και δεν είναι κάτι που μας προσδιορίζει. Ήθελα να γράψω αυτό το τραγούδι για τον εαυτό μου -σε μια στιγμή θλίψης και πόνου- και για να δώσω στους άλλους ανθρώπους κάτι να ακούνε όταν έρχεται μια δύσκολη στιγμή».

View this post on Instagram

Personal #motherhood

A post shared by Luke (@luk3ja) on

 

Την κίνησή της να μιλήσει δημόσια για τα θέματα γονιμότητας υποστήριξε και ο νέος της σύντροφος, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη συναυλία σχολιάζοντας: «Αυτή η γυναίκα κατέθεσε την ψυχή της στην σκηνή στο Royal Albert Hall. Όποιος ήταν εκεί μπόρεσε να δει κάτι πολύ ξεχωριστό. Ουάου».

 

Λίγες ημέρες αργότερα η 30χρονη σήμερα τραγουδίστρια μοιράστηκε ακόμα περισσότερες από τις σκέψεις της προκειμένου να ευχαριστήσει τους fans της για την αγάπη και την υποστήριξή τους, μέσω Insta Stories. Η Jessie J διευκρίνισε ότι δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρο της μητρότητας ακόμα.

«Αφού εξήγησα το νόημα του τραγουδιού μου “Four Letter Word” στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου, η αγάπη και η υποστήριξη που έχω λάβει είναι τεράστια. Σας ευχαριστώ.

Μου είπαν 4 χρόνια πριν ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να αποκτήσω παιδί. Ακόμα μου είπαν ότι έπρεπε να κάνω υστερεκτομή αμέσως και να ξεκινήσω φαρμακευτική θεραπεία. Αρνήθηκαν να υποβληθώ στην υστερεκτομή και αντιμετώπισα το πρόβλημα με φυτικά σκευάσματα και αλλαγές στη διατροφή μου. Δεν έχω εγκαταλείψει κάθε ελπίδα. Κάνω ό,τι μπορώ για να γίνει με τον καλύτερο τρόπο που θα μου επιτρέψει το σώμα μου.

Εκατομμύρια γυναίκες κάνουν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι με προορισμό την μητρότητα. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά. Μου πήρε πολύ καιρό να ανοιχτώ. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Και όταν τη βάζω στα τραγούδια μου εκτίθεται εκεί έξω. Το δικό μου ταξίδι είναι ένα από τα εκατομμύρια που υπάρχουν. Είμαι στο πλευρό σας κυρίες μου. Είμαστε δυνατές μέσα στον πόνο μας. Και θα τον μετατρέψουμε σε χαρά.

Θα γίνω μητέρα. Όπως κι εσείς. Πιστεύω στα θαύματα. Αλλά αν δεν συμβεί με φυσικό τρόπο, τότε δεν ήταν αυτό το ταξίδι που έπρεπε να κάνουμε. Αλλά μία μητέρα είναι μέσα σε όλες μας. Αυτό μου δίνει έμπνευση καθημερινά. Είμαστε δυνατές! Ο χρόνος θα δείξει.

Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια. Ειλικρινά. Ήταν τόσο τρομακτικό το να είμαι τόσο ευάλωτη. Αλλά είναι αληθινό. Έγραψα το τραγούδι για τον εαυτό μου σε μία στιγμή λύπης και με βοήθησε να μεταμορφώσω τη λύπη αυτή σε δύναμη, αλλά και για κάθε έναν που έχει βιώσει οτιδήποτε σχετικό με αυτά τα θέματα γονιμότητας. Είναι ένα προσωπικό και μοναδικό ταξίδι. Στέλνω την αγάπη, την προσευχή και την σκέψη μου στον καθένα που μπορεί να ταυτιστεί με όσα λέω με τον τρόπο του», έγραψε σε μια σειρά Insta Stories η Jessie J και δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στη δύναμη της ελπίδας της.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP