CELEBRITIES

O Brad Pitt στην Ellen DeGeneres: “Νομίζω έχουμε βγει με την ίδια γυναίκα”

Joel C Ryan/Invision/AP

Στον κόσμο του Hollywood όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και η διαπίστωση αυτή μόλις απέκτησε λίγο περισσότερο κύρος μέσα από τις αποκαλύψεις του Brad Pitt και της Ellen DeGeneres στην εκπομπή της τελευταίας σχετικά με τις γυναίκες με τις οποίες και οι δύο έχουν βγει στο παρελθόν.

Διάβασε κι αυτό: Brad Pitt: ”Είχα τραβήξει τα πράγματα όσο πιο μακριά μπορούσα, αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πίνω”

Ο 55χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The Ellen Show” την Παρασκευή όπου μεταξύ άλλων συζήτησε με την παρουσιάστρια την πολύχρονη φιλία τους και τους κοινούς τους κοινωνικούς κύκλους. «Θυμάσαι που γνωριστήκαμε;» ρώτησε η Ellen με τον Brad να απαντά δίχωςε δισταγμό. «Θυμάμαι σε ένα υπαίθριο πάρτι της Melissa Etheridge και θυμάμαι ότι φλέρταρες τη σύντροφό μου», απάντησε και συμπλήρωσε: «Κολακεύτηκα θυμάμαι». Η Ellen στην αρχή αντιμετώπισε με έκπληξη την αποκάλυψη όμως μετά φαίνεται πως θυμήθηκε όχι μόνο αυτή αλλά και μία ακόμα παρόμοια περίσταση. «Πραγματικά νομίζω ότι έχω βγει και μία ακόμα από τις συντρόφους σου», είπε και συμφώνησαν και οι δύο να το συζητήσουν μετά την εκπομπή αφήνοντας μας χωρίς τα απαραίτητα ονόματα.

Διάβασε επίσης: O Maddox απάντησε πρώτη φορά για τις τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του, Brad Pitt

Ο Brad Pitt μίλησε ακόμα για τη νέα του ταινία “Once Upon a Time in Hollywood” και τη γενναιότητα που επέδειξε να αλείψει τον λαιμό του με σάλτσα μήλου προκειμένου ένα pitbull να του δείξει τρυφερότητα ενώ παραδέχτηκε ότι η τέλεια φυσική του κατάσταση που κέρδισε τις εντυπώσεις στην ταινία του Quentin Tarantino ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πολλών προπονήσεων την εβδομάδα με τρέξιμο και βάρη.

 

Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι η επίδραση που είχε και μόνο η παρουσία του Brad Pitt στο κοινό, πριν ακόμα μιλήσει στην Ellen ή βρεθεί κοντά της στο στούντιο. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή ως super fan της παρουσιάστριας που ήθελε απλά να παρακολουθήσει την εκπομπή και όταν τον πήρε χαμπάρι το υπόλοιπο κοινό οι αντιδράσεις όλων ήταν επικές. Ουρλιαχτά, γυναίκες που σηκώνονται από τη θέση τους και ευθαρσώς γυρνούν την πλάτη τους στην Hellen, που κάθονται κάτω και συμμορφώνονται αλλά κρατώντας το χέρι στην καρδιά μετρώντας τους σφυγμούς και την ταχυκαρδιά τους. Πριν πατήσουμε το play συζητούσαμε με τη Δέσποινα Δημά μήπως πρέπει να ερευνηθεί το γεγονός ότι όποτε βλέπουμε τον Brad Pitt απλώς τα χάνουμε. Πατώντας το play διαπιστώσαμε ότι δε συμβαίνει μόνο σε εμάς. Δεν είμαστε μόνες.

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP