CELEBRITIES

Brad Pitt: “Είχα τραβήξει τα πράγματα όσο πιο μακριά μπορούσα, αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πίνω”

Joel C Ryan/Invision/AP

Ο Brad Pitt στους New York Times θέλει να μοιραστεί στιγμές από τη ζωή του. Θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του και το κάνει με τρόπο υποδειγματικό. Μιλά για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και την απόφασή του να βάλει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο.

Διάβασε ακόμα: 5 φορές που ο Brad Pitt πόζαρε δίπλα σε άλλους κούκλους του Hollywood και δεν τους πρόσεξε ποτέ κανείς

«Είχα τραβήξει τα πράγματα όσο πιο μακριά μπορούσα κι έτσι αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πίνω. Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό.»

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την επί 11 χρόνια σύντροφό του, Angelina Jolie, το 2016, ο Pitt εξομολογείται ότι ήταν αποφασισμένος να μείνει νηφάλιος και πως είχε φτάσει στα όριά του.

Ο Brad Pitt ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, μέσα από τις οποίες δημιούργησε μία στενή σχέση με μία ομάδα ανδρών με τους οποίους μοιράστηκε τις πιο προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του. «Έβλεπες όλους αυτούς τους άνδρες να κάθονται και να ανοίγονται με κάθε ειλικρίνεια, με έναν τρόπο που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ μου. Ήταν ο ασφαλής χώρος όπου υπήρχε ελάχιστη κριτική γενικά, και ειδικά προς τον εαυτό σου».

Πρόσθεσε ότι βρήκε την όλη διαδικασία «απελευθερωτική» γιατί μπορούσε να αποκαλύψει τις «άσχημες πλευρές» του σε άγνωστους ανθρώπους και μπορούσε να είναι σίγουρος πως δε θα μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης για τη συμμετοχή του στις συναντήσεις.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP