CELEBRITIES

Nicolas Lefebvre: Ο πρώην της Monica Bellucci είναι στην Αθήνα. Ο πρώην επαναλαμβάνω

Arthur Mola/Invision/AP

Σκοτώθηκα να τα μάθεις πρώτη. Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Monica Bellucci από τον Nicolas Lefebvre ήμουν εδώ να μεταφέρω τα μαντάτα. Δεν τους θέλω τους χωρισμούς αλλά ο συγκεκριμένος έγινε κοινή συναινέσει οπότε μου έδωσε το ελεύθερο να διαδώσω τα νέα. Κι έρχομαι ξανά να σου μιλήσω για τον Nicolas Lefebvre ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην Αθήνα.

Διάβασε ακόμα: Ένας 50χρονος συγγραφέας δήλωσε πως μία 50χρονη γυναίκα είναι πια πολύ γριά για να ερωτευτεί. Pardon?

Στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Νικόλαου Γλίξμπουργκ. Η έκθεση φωτογραφίας του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε τίτλο ”Aegean Desert” και είχε καλεσμένους από τον χώρο της τέχνης. Ένας από αυτούς και ο Nicolas. Ο Lefebvre είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι, συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Εδώ μαζί με τη Μαρίνα Βερνίκου και τους Θαλή Πιτούλη και David Daim. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών σου τον δίνω και σε πλάνο κοντινό.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

H Bellucci σε συνέντευξή της στο περιοδικό F ανέφερε: «Με τον Nicolas τα πήγαμε πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και αυτός ο άντρας μου δίδαξε τόσα πολλά πράγματα. Η πτήση μας μαζί συνεχίζει από εδώ και στο εξής σε ένα άλλο επίπεδο που είναι η παντοτινή φιλία».

Επαναλαμβάνω. Το αγόρι αυτό κάνει τσάρκες στην Αθήνα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP