CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston απέκτησε Instagram και το εγκαινίασε με μία συλλεκτική φωτογραφία

Jordan Strauss/Invision/AP

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η Jennifer Aniston είχε φτάσει τους 154 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Η ηθοποιός δύο λεπτά νωρίτερα είχε 152 εκατομμύρια ακόλουθους και λίγες ώρες πριν δεν είχε καθόλου Instagram. Αν θες, λοιπόν, να μιλήσουμε για Influencers από εδώ και πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο το όνομα της Jennifer Aniston. Η ηθοποιός αντιστεκόταν για χρόνια στην δημιουργία λογαριασμών στα social media, αλλά πρόσφατα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σκέφτεται κάτι τέτοιο.

Διάβασε επίσης: ”Φιλαράκια” – Επανένωση για Rachel, Monica και Joey

«Στην πραγματικότητα μπορείς (μέσω των social media) να έχεις περισσότερο έλεγχο για τα αφηγήματα που υπάρχουν εκεί έξω για εσένα. Μπορείς να διορθώσεις κάποια στραβά, και κάποια ανόητα πράγματα που, μάρτυράς μου ο Θεός, λέγονται συχνά. Μπορεί και να μπω σε αυτά. Ποτέ δεν ξέρεις» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσο για τον τρόπο που αποφάσισε να ξεκινήσει τη δράση της στα social media αυτός ήταν ακολουθώντας αγαπημένους φίλους, τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux και αναρτώντας την πρώτη της φωτογραφία. Σαφώς επηρεασμένη από την επέτειο των 25 χρόνων από την πρώτη προβολή των “Friends” η Jennifer Aniston μοιράστηκε μία πολύτιμη φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» της, τη Lisa Kudrow, την Courtney Cox, τον David Schwimmer, τον Matt Le Blanc και (πόσο σπάνιο) τον Matthew Perry, από ένα πρόσφατο reunion μεταξύ τους.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

«Και τώρα είμαστε Instagram Friends too. Hi Instagram” έγραψε η 50χρονη ηθοποιός. Καλησπέρα και καλώς ήρθατε να της πούμε με τη σειρά μας.

Πριν από έναν περίπου μήνα, η Cox είχε ανεβάσει μία επετειακή ”Friends” φωτογραφία, τάγκαρε όσους έχουν Instagram και έβαλε hashtags για αυτούς που ως τότε δεν είχαν. #seriouslyJen?, αναρωτιόταν και ίσως είναι μία από τις υπεύθυνους για την αλλαγή στάσης της Aniston απέναντι στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης. #Youtoomatthew, συμπλήρωνε και αναμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα εισακουστεί και σε αυτή την περίπτωση.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP