CELEBRITIES

“Φιλαράκια”: Επανένωση για Rachel, Monica και Joey

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από το τέλος της πιο θρυλικής σειράς όλων των εποχών, αλλά αν είσαι πιστός fan, νιώθεις ότι τα «Φιλαράκια» είναι ακόμα εδώ μαζί σου. Στην τηλεόραση, στο Netflix και στους διαλόγους της καθημερινότητάς σου. Και κάθε φορά που βγαίνει μία φωτογραφία από την παρέα των 6 (έστω των 3), γεμίζεις με νοσταλγία και σκέφτεσαι ότι, εκτός από εκείνους, έχεις μεγαλώσει κι εσύ.

 

Η ενεργή στο Instagram, Courteney Cox, ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες με όλους τους, με αναμνήσεις από τη σειρά ή από «σπάνιες βραδιές», όπως η ίδια χαρακτήρισε τη συνάντησή της με την Aniston και τον LeBlanc. O “Joey” είναι αυτός που εμφανίζεται λιγότερο από όλους στα social media, και μαζί με την Aniston, είναι τα δύο «Φιλαράκια» που δεν έχουν social media. Να έχεις δηλαδή φωτογραφία μαζί τους και να μην μπορείς να τους ταγκάρεις. Αδιανόητο!

Δες κι αυτό: Οι τίτλοι αρχής του Beverly Hills και 5 ακόμα θέματα σειρών που θα θυμόμαστε για πάντα

 

Πριν από ένα περίπου μήνα, τα «Φιλαράκια» γιόρτασαν 25 χρόνια από την ημέρα προβολής του πρώτου επεισοδίου της σειράς και η Cox ανέβασε μία επετειακή φωτογραφία, τάγκαρε όσους έχουν Instagram και έβαλε hashtags για αυτούς που δεν έχουν. #seriouslyJen? #youtoomatthew. Παρόλα αυτά έγραψε ότι μπορεί να είναι πια σε διαφορετικά σημεία της ζωής τους, αλλά παραμένουν συνδεδεμένοι και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές για τη στήριξη, μέχει και σήμερα.

 

Λίγους μήνες πριν, η Courteney Cox είχε ανεβάσει φωτογραφία από βραδιά με τα κορίτσια και μας προκάλεσε συγκίνηση όταν έγραψε, «προσπαθώ να σκεφτώ τι λεζάντα να βάλω» και η Lisa Kudrow της έγραψε «στα μισά…» αναφερόμενη στην απουσία των αγοριών της παρέας.  Αλλά συχνά πυκνά ανεβάζει στιγμές από τη σειρά ή κάνει αναφορές στα χρόνια που πέρασαν μαζί φορώντας αναμνηστικό t-shirt.

 

Αν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ένα τηλεοπτικό reunion των Friends, συνεχίζουμε να θέλουμε έστω ένα επεισόδιο που θα βλέπαμε τι κάνουν σήμερα και αν τα ζευγάρια παρέμειναν μαζί. Τι ζητήσαμε μωρέ; Μία ώρα νοσταλγίας. Fans είμαστε, δε μας ενδιαφέρει η ποιότητα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP