CELEBRITIES

Η Φαίη Σκορδά έγινε barwoman και η Δούκισσα Νομικού κάνει βουτιές

Το Celeb Instagram Recap από το Ladylike.gr σε ενημερώνει για όλα όσα ανέβασαν οι διάσημοι στο social account τους.

Νομίζεις ότι τώρα που οι περισσότεροι celebrities είναι σε διακοπές παράτησαν τα social media; Κάνεις μεγάλο λάθος. Συνεχίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα μέρη στα οποία βρίσκονται και μοιράζονται μαζί μας στιγμές τους. Για παράδειγμα, η Φαίη Σκορδά πήγε σε beach bar και προσπάθησε να φτιάξει κοκτέιλ, η Ελεονώρα Μελέτη μας σύστησε τη γιαγιά της, η Τάμτα απόλαυσε χαλαρές στιγμές στη Σκιάθο και η Δούκισσα Νομικού βούτηξε στα “βαθιά”.

Σάκης Ρουβάς

Selfie με τους επιβάτες του αεροπλάνου έβγαλε ο Σάκης Ρουβάς στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και όπως βλέπεις έγινε ο χαμός. Ο Σάκης αγαπά τους fans του και φροντίζει να τους δείχνει με κάθε τρόπο. Όπως αυτόν! Τέτοια κάνεις Σάκη μου και δεν μπορούμε παρά να σε αγαπάμε.

Ελεονώρα Μελέτη

Τη γιαγιά της, Ελένη, σύστησε η Ελεονώρα Μελέτη στους followers της και έγινε αμέσως viral. Η Ελεονώρα έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της η οποία είναι αρκετά μοντέρνα αφού πίνει μοχίτο. Δεν το λέω εγώ, η εγγονή Ελεονώρα τη μαρτύρησε!

Φαίη Σκορδά

Στο ρόλο της barwoman αποφάσισε να δοκιμαστεί η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Με κορμί που δε θυμίζει σε τίποτα ότι πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά, πήρε το σέικερ έβαλε φράουλα, χυμό ανανά και πολύ πάγο. Βλέπεις, η Φαίη ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής για αυτό και δεν έβαλε καθόλου αλκοόλ.

Αγγελική Ηλιάδη

Την ευτυχία της που ζει η Αγγελική Ηλιάδη μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, Βαγγέλη, θέλει να τη μοιράζεται με τους fans της. Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία της μαζί με τον μεγάλο της γιο Μπαμπίνο και τον μικρό Βαγγέλη. Η ευτυχία της Αγγελικής είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις διακοπές της και αν κρίνουμε από το χαμόγελό της περνάει πολύ καλά. Η Δέσποινα πόζαρε μαζί με τον φίλο της και στυλίστα, Βασίλη Στρατηγό και τα περισσότερα σχόλια των fans της αφορούσαν ένα πράγμα. Το καλλίγραμμο κορμί της.

Demy

Παρέα με το καφεδάκι της, βγήκε φωτογραφία η Demy, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Μιλάμε για κούραση“. Μάλλον θα πρέπει Demy μου να κάνεις μερικές διακοπές γιατί λίγο η εξεταστική που τελείωσε λίγο η επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε ξεθέωσαν!

Δούκισσα Νομικού

Βουτιά στα… βαθιά έκανε κυριολεκτικά η Δούκισσα Νομικού και την μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της την επόμενη σεζόν ως παρουσιάστρια του “Dancing With The Stars 5”.

Ελένη Φουρέιρα

Φορώντας ένα πράσινο φόρεμα η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στα backstage σε fashion show. “Having fun in the costume parade“, σχολίασε αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ελένη, την επόμενη φορά θέλω να είσαι πιο περιγραφική!

Κατερίνα Στικούδη

Πώς νόμιζες ότι διατηρεί τέτοιο κορμί η Κατερίνα Στικούδη; Με γυμναστική αγαπητή μου! Η Κατερίνα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χαμογέλασε και έδειξε ότι για να έχεις γυμνασμένο σώμα χρειάζονται κόποι και αρκετός ιδρώτας.

Τάμτα

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, στη Σκιάθο, βρέθηκε η Τάμτα για διακοπές. Η Τάμτα χαλάρωσε δίπλα στη θάλασσα όπου απόλαυσε τις βουτιές της. Η τραγουδίστρια επέλεξε πολύχρωμο μαγιό, λευκά γυαλιά με μπλε καθρέφτες και τα μαλλιά της έπιασε σε ψηλό κότσο.