ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Βαριέσαι να λουστείς; Αυτός είναι ο πιο κομψός κότσος που μπορείς να κάνεις

Βγήκες, διασκέδασες, ήπιες, χόρεψες και γύρισες κατάκοπη σπίτι. Με ότι κουράγιο σου έμεινε, έπλυνες και καθάρισες το πρόσωπό σου. Για να λούσεις τα μαλλιά σου ούτε λόγος. Ξύπνησες αργά την επόμενη ημέρα και λίγο ένα γρήγορο καφεδάκι που κράτησε μέχρι αργά τελικά ή ένα φαγητό με τον καλό σου και το λούσιμο για ακόμη μία φορά ακυρώθηκε, παρόλα αυτά ο γάμος που είσαι καλεσμένη, όχι. Η ώρα κοντεύει και προ-φα-νε-στα-τα  δεν προλαβαίνεις να λουστείς.

Σε καταλαβαίνουμε, σε νιώθουμε. Έχουμε βρεθεί και εμείς σε αυτή την κατάσταση. Μην άγχεσαι!

 

Βρήκαμε το πιο εύκολο και γρήγορο tutorial μαλλιών για ένα κομψό κότσο που αν μη τι άλλο, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και το βασικότερο θα καμουφλάρει τεχνιέντως τα άλουστα μαλλιά σου. Πρώτο και βασικότερο εργαλείο στα χέρια σου, το ξηρό σαμπουάν (aka dry shampoo). Ξεκίνα ψεκάζοντας μία γενναιόδωρη ποσότητα στα μαλλιά σου, δίνοντας έμφαση στις ρίζες και κάνε τα απαραίτητα χωρίσματα, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Για την ιστορία, η Tina Lee λέει πως σε αυτό το βίντεο είναι άλουστη 4 μέρες και αισθανόμαστε κάπως γιατί τα δικά μας τα μαλλιά άλουστα 4 μέρες είναι αλλιώς. Πολύ αλλιώς.