Το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες και καταστρέφουμε τις βλεφαρίδες μας

Μήπως κάνεις κι εσύ αυτό το λάθος στις βλεφαρίδες σου;

Αγαπάμε τις μακριές, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες. Παρ' όλα αυτά, πολλές φορές, χωρίς να το καταλαβαίνουμε οδηγούμαστε σε λάθη που τις ταλαιπωρούν και μακροσπρόθεσμα τις καταστρέφουν. Και τα λάθη είναι ανθρώπινα μεν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε από τη στιγμή που τα αντιλαμβανόμαστε να τα διορθώσουμε.

Πάνω στην προσπάθειά μας να πετύχουμε ακόμα πιο εντυπωσιακό βλέμμα, λοιπόν, πολλές φορές αφού απλώσουμε το μάσκαρα και περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, περνάμε σε δεύτερη φάση, από πάνω, το ειδικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων, πιστεύοντας πως έτσι οι βλεφαρίδες μας θα γίνουν πιο γυριστές. Κι εδώ έγινε το λάθος. Όταν στεγνώνει το μάσκαρα, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο άκαμπτες και εύθραυστες με αποτέλεσμα όταν εφαρμόζεται το ψαλιδάκι να τις καταστρέφει εντελώς.

via GIPHY

 

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως δεν μπορούμε/ δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το εφαρμόζουμε κοντά στη βάση των βλεφαρίδων με προσοχή βέβαια, και να πιέζουμε απαλά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στο κέντρο τους και επαναλάβουμε τη διαδικασία δύο φορές.

via GIPHY

 

Extra info: Φρόντιζε να το καθαρίζεις τακτικά για να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ