SELENA GOMEZ

Η Selena Gomez έκανε την αλλαγή που δεν περιμέναμε να κάνει στα μαλλιά της

AP Photo/ Joel C Ryan

Αν είσαι fan της Selena Gomez, δε γίνεται να μην συμφωνήσεις πως το 2017 ήταν μία χρονιά που η Selena  πειραματίστηκε όσο ποτέ άλλοτε με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της. Λίγο η ηλικία, λίγο οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή, λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, την οδήγησαν ουκ ολίγες φορές στην απόφαση να βάψει και να κόψει τα μαλλιά της. Έτσι, την είδαμε μελαχρινή αλλά και πλατινέ ξανθιά, με αφέλειες, με μακριά μαλλιά, με κοντό αλλά και μακρύ καρέ.  

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα, η 25χρονη pop τραγουδίστρια  φαίνεται να είχε επιστρέψει στο μακρύ γνώριμο μελαχρινό hairlook της, που όλοι αγαπήσαμε, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν  πριν λίγες ώρες δείχνουν πως η Selena μάλλον άλλαξε γνώμη.

A post shared by Selena News (@gomez_tr__) on

 

Ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε, λοιπόν, να περπατά χαλαρή και casual ντυμένη στους δρόμους του Los Angeles στην California έχοντας υιοθετήσει ένα πολύ κοντό καρέ στα μαλλιά της, το οποίο έφτανε λίγο κάτω από το αυτί της.

A post shared by Selena News (@gomez_tr__) on

A post shared by Selena News (@gomez_tr__) on

 

Ακόμη η Selena δεν έχει βάλει φωτογραφία με το νέο της hairlook στα social media της, πάντως εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως μας αρέσει πολύ ακόμη και με κοντό καρέ.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/ Joel C Ryan