RIHANNA

Τα πολύ λεπτά φρύδια της Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue κρύβουν κάτι ουσιαστικό

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει από χθες το απόγευμα η Rihanna και το εξώφυλλό της για τη βρετανική Vogue Σεπτεμβρίου. Ο λόγος; Τα πολύ λεπτά της φρύδια, τα οποία η αλήθεια είναι πως είχαμε να τα δούμε ως τάση πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τα 90's.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή των επικεφαλής της βρετανικής Vogue να φέρουν ξανά στο προσκήνιο το αμφιλεγόμενο αυτό trend και έσπευσαν να ευχηθούν να μην αποτελέσει επιρροή για τις νέες κοπέλες.

 

Το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή το trend των πολύ λεπτών φρυδιών δεν το γνωρίζουμε (το απευχόμαστε βέβαια), αλλά εδώ που τα λέμε, στο χέρι της καθεμιάς από εμάς είναι το αν θα το ακολουθήσει ή όχι. Μόδα είναι και κάνει κύκλους. Κανείς δε σε αναγκάζει να ακολουθήσεις κάθε τάση της. Σωστά;

SEPTEMBER ISSUE!!! @britishvogue I’m so honored to be on the cover of your first September issue with British Vogue @edward_enninful Thank you for considering me!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Ας πάμε όμως να δούμε λίγο πίσω από την εικόνα και την επιφάνεια. Διαβάζοντας το editorial του Εditor-in-chief της βρετανικής Vogue, Edward Enninful, (ο οποίος επέλεξε προσωπικά την RiRi για το πρώτο του εξώφυλλο από αυτή τη θέση, σημειώνοντας πως αποτελεί  την ιδανικότερη επιλογή για αυτό που η Vogue θέλει να πρεσβεύει όσο εκείνος είναι στο τιμόνι) θα καταλάβει κανείς πως τόσο η επιλογή της Rihanna, όσο και της εικόνας που της δημιούργησαν με τα λεπτά φρύδια και το εκκεντρικό στιλ είναι εσκεμμένη και ουσιαστική.

A teaser of @edward_enninful’s first @BritishVogue September issue starring cover girl @badgalriri, hitting newsstands on Friday August 3. Read Edward’s editor’s letter at the link in bio now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις

 

«Πάντα ήξερα ότι πρέπει να είναι η Rihanna. Ένα είδωλο της μουσικής βιομηχανίας που δεν φοβάται τίποτα, μια businesswoman, ένα δυναμικό mix μόδας και celebrity. Κανείς δεν το κάνει όπως αυτή. Ήμουν αποφασισμένος ότι αυτό το τεύχος θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το styling ή πόσο πειραματική είναι η διάθεση, ποτέ δεν χάνεις εκείνη μέσα στις εικόνες. Είναι πάντα η Rihanna. Και μέσα σε αυτό υπάρχει ένα μάθημα για όλους εμάς. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις να ντυθείς τη νέα σεζόν, πάρε παράδειγμα από εκείνη και απλά να είσαι ο εαυτός σου» σημείωσε ο Enninful κάνοντας σαφές γιατί επέλεξαν να μην ακολουθήσουν το trend των bold φρυδιών που είναι hot τάση τα τελευταία χρόνια και αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά σχεδιάζοντάς της πολύ λεπτά. Το λες και statement.

September issue @britishvogue . I finally got to work with @nick_knight for the first time! Legend. @edward_enninful get yours on Aug. 3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Για την ιστορία το retro-dramatic beauty look της Rihanna επιμελήθηκε η makeup artist Isamaya Ffrench, με Fenty Beauty προϊόντα και το styling o Edward Enninful. Πίσω από τις φωτογραφίες βρίσκεται ο ταλαντούχος Nick Knight. To τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου και αναμένεται να ξεπουλήσει. Τόσος ντόρος έγινε πριν καλά-καλά βγει. 

*Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!