ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι 10 ολόφρεσκες παλέτες σκιών που διεκδικούν θέση στο φθινοπωρινό νεσεσέρ σου

Μία παλέτα σκιών είναι πάντοτε μία καλή ιδέα για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, πόσο μάλλον αν κοντοζυγώνουν τα γενέθλιά σου. Παρόλο που μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω σε σχέση με το να πάρεις μία μονή σκιά- που συνήθως χάνουμε- σε μία παλέτα θα βρεις σεταρισμένες όλες αυτές τις αποχρώσεις που θα σε εμπνεύσουν για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Κάναμε την έρευνά μας, λοιπόν, και καταλήξαμε στις 10 αγαπημένες, ολόφρεσκες και most-wanted αυτής της περιόδου. 

Chanel, Les 4 Ombres Mystere et Intensite (304)

 

Για την Eyes Collection 2018, η Lucia Pica – Global Creative Makeup and Color Designer του οίκου Chanel,εμπνεύστηκε από τη μαγεία της νύχτας, συναρπαστικές σκιές  και το φως που εκρήγνυται ξαφνικά μέσα από αυτές. Σε αυτή την παλέτα θα βρεις αποχρώσεις από το πιο σκούρο nude χρώμα της άμμου, το berry μέχρι και το μαύρο χρώμα για κάθε look.

Bobbi Brown Camo Luxe Eye & Cheek Palette

 

Μια παλέτα ματιών και λάμψης που περιλαμβάνει εκτός από τις σκιές ματιών και μία πούδρα για highlighting. Οι φόρμουλες εφαρμόζονται απαλά και αναμειγνύονται εύκολα, διατηρώντας το χρώμα τους λόγω της πλούσιας υφής τους, ενώ παράλληλα, η πούδρα λάμψης κάνει το δέρμα να ακτινοβολεί.

Dior, Backstage Eye Palette

 

Ο νέος μυστικός σύμμαχος κάθε makeup artist του Dior προκειμένου να δημιουργήσει μοναδικά eye looks, από τα πιο φυσικά ως τα πιο τολμηρά. Εμπνευσμένη από την ατμόσφαιρα στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας και τα απαραίτητα προϊόντα κάθε makeup artist, η Eye Palette της σειράς Dior Backstage περιλαμβάνει αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος χαρίζοντας ρυθμιζόμενες ματ και ιριδίζουσες υφές για τέλεια μάτια.

Smashbox Cover Shot Eye Palette Minimalist

 

Αν λατρεύεις τις nude αποχρώσεις και γενικότερα το μίνιμαλ μακιγιάζ, αυτή η παλέτα είναι ό,τι χρειάζεσαι. Επηρεασμένη από τα trends που ξεχωρίζουν στο studio της Smashbox στο L.A, περιέχει 6 σκιές και 2 διπλές βάσεις για σκιά που κάνουν το blending παιχνιδάκι ενώ χαρίζουν βελούδινο τελείωμα και χρώμα που γίνεται εμμονή.

Fenty Beauty by Rihanna, Moroccan Spice Eyeshadow Palette

 

Η παλέτα που συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις από έντονα smoky έως πικάντικα φωτεινά χρώματα και απολαυστικά ουδέτερα, προσφέροντας μια ποικιλία από ματ, σατινέ, περλέ, μεταλλιζέ και λαμπερά φινιρίσματα για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Περιέχει 16 πλούσιες σε χρωστικές αποχρώσεις και αποτελέσματα που έχουν σχεδιαστεί για κάθε τόνο επιδερμίδας. Θα τη βρεις αποκλειστικάστα sephora.

Korres, Volcanic Minerals Eyeshadow Palette, The Absolute Nudes

 

Έξι σκιές σε ανοιχτές, μεσαίες και σκούρες γήινες αποχρώσεις με σατινέ και shimmering υφή, κάνουν τη μετάβαση από το nudest nude στο smokey nude μακιγιάζ με λίγες «πινελιές». Η κρεμώδης, ανάλαφρη υφή των σκιών είναι το τέλειο skin match – αποτέλεσμα μίας μοναδικής liquid-to-powder τεχνολογίας, ενώ περιέχουν σύνθεση εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και πούδρα καλαμποκιού, που συνδυάζει σωστή απόδοση χρώματος, εύκολη ανάμιξη και μεταξένιο τελείωμα για τέλεια εφαρμογή.

Huda Beauty Essentials Eye Palette Smokey Obsessions

 

Μια σειρά από compact παλέτες σκιών ματιών που δημιουργήθηκαν ειδικά από την Huda, για να προσφέρουν την απαραίτητη γκάμα αποχρώσεων για το μακιγιάζ της ημέρας… αλλά και της νύχτας. Κάθε παλέτα αποτελείται από μια επιλογή από 9 ματ και περλέ σκιές ματιών, κρεμώδεις στην αφή και εύκολες στην εφαρμογή. Θα τη  βρεις αποκλειστικά στα sephora.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

 

Μια μοντέρνα εκδοχή των χρωμάτων που συναντάμε στην Αναγέννηση, αυτή η παλέτα περιλαμβάνει 14 σκιές σε ουδέτερες και berry αποχρώσεις, ιδανικές για να δημιουργήσεις από ένα φρέσκο πρωινό μέχρι ένα δραματικό βραδινό μακιγιάζ. Η παλέτα περιλαμβάνει 3 μεταλλικές και 11 ματ σκιές ενώ όλες οι φόρμουλες είναι πλούσιες σε χρωστικές και ιδανικές για εύκολο blending. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα sephora.

Maybelline New York, Lemonade Craze Shadow Palette

 

Δώδεκα ζωντανές αποχρώσεις εσπεριδοειδών σε ματ και ιριδίζουσες αποχρώσεις αρκούν για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

Artistry Studio™ NYC Edition On-The-Go Palette

Είναι πολυλειτουργική και περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις πιο λαμπερή την επιδερμίδα σου και φυσικά, πιο sexy τα μάτια σου σε μόλις 5 λεπτά. Τόνισε τα μάτια σου με τις 3 ταιριαστές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να συνδυάζονται μεταξύ τους και να δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο λουκ, ενώ με το ρουζ  σε σατινέ φινίρισμα δώσε μία φυσική πινελιά χρώματος στα ζυγωματικά σου. Τέλος, άπλωσε το highlighter στα σημεία που το φυσικό φως πέφτει στο πρόσωπό σας για να αναδείξεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, ενώ η υψηλής ποιότητας πούδρα προσώπου εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας αφήνοντας ένα φυσικό, ματ φινίρισμα.