BEAUTY NEWS

Το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό που λατρεύει την επιδερμίδα σου

«Όταν νιώθω όμορφα, νιώθω ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ελευθερία & άνεση!» δηλώνουν 9 στις 10 γυναίκες και η NIVEA δεν θα μπορούσε παρά να εισακούσει τις επιθυμίες τους, δημιουργώντας το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό που λατρεύει την επιδερμίδα. Με έμπνευση το γάλα, το ζωτικό συστατικό της ζωής, το νέο NIVEA Deo Beauty Elixir έρχεται να προστεθεί στη σειρά αποσμητικής περιποίησης NIVEA, για περιποίηση και προστασία, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις, στην περιοχή της μασχάλης.

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η NIVEA πέτυχε να απομονώσει πολύτιμα ενυδατικά συστατικά του γάλακτος, όπως οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, για να εμπλουτίσει τη νέα λεπτόρρευστη σύνθεση, του νέου ελιξίριου ομορφιάς. Χωρίς οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, απαλό με την επιδερμίδα, το νέο αποσμητικό είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής της μασχάλης, ακόμα και μετά το ξύρισμα. Η βελούδινη αίσθηση που χαρίζει το νέο NIVEA Deo Beauty Elixir, προσφέρει 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και αποσμητική προστασία.

«Δεν πρόκειται για ένα ακόμα αποσμητικό, πρόκειται για το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό. Μετά από πολυετή έρευνα η NIVEA καινοτομεί, δημιουργώντας την πιο αποτελεσματική σύνθεση έως τώρα, που προσφέρει στην περιοχή της μασχάλης την πλέον ολοκληρωμένη φροντίδα.» δηλώνει ο Δρ. Jens Schulz, υπεύθυνος εργαστηρίου στο τμήμα Product Development αποσμητικών στην Beiersdorf AG.

Το νέο αποσμητικό έρχεται σε 2 αρώματα με διαφοροποιημένη σύνθεση για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη: Αρχικά, το NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive, που συνδυάζει αρώματα λουλουδιών, όπως το white musk, το γιασεμί και τα λευκά τριαντάφυλλα με απαλές φρουτώδεις νότες από άνθη πορτοκαλιάς είναι ιδανικό για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και έπειτα, το NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh, με  αναζωογονητική σύνθεση δίνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί, σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο.