ΜΑΣΚΑΡΑ

3 tips με τη μάσκαρα για μακριές και έντονες βλεφαρίδες

Κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ανοιχτό, απογειώνει τις βλεφαρίδες και τονίζει το πιο όμορφο χαρακτηριστικό κάθε γυναίκας, τα μάτια της. Κάπως έτσι, η μάσκαρα συγκαταλέγεται δικαίως μέσα στα 5 must have καλλυντικά του νεσεσέρ μας. Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας μάσκαρα της  Max Factor, Rise and Shine Mascara που δημιουργήθηκε από μια μοναδική σύνθεση πρωτεϊνών και βιταμίνης E, η Wendy Rowe, Creative Director της Max Factor μοιράστηκε τα δικά της,  πολύτιμα tips για μακριές, έντονες βλεφαρίδες με ξεχωριστό όγκο και εμείς κρατάμε σημειώσεις:

– Για το ιδανικό αποτέλεσμα, εφάρμοσε τη μάσκαρα πριν το υπόλοιπο make up, για να μπορείς εύκολα να διορθώσεις όποια ατέλεια.

– Για ακόμη πιο μακριές βλεφαρίδες, τοποθέτησε το βουρτσάκι στη ρίζα της βλεφαρίδας και μετακίνησε έως την άκρη της, με μια αργή ανοδική κίνηση ζιγκ-ζαγκ.

– Για καλύτερα αποτελέσματα στις κάτω βλεφαρίδες, κράτησε το βουρτσάκι οριζόντια και χρησιμοποίησε την άκρη του για να καλύψεις κάθε βλέφαρο.

 

Όσο για το πώς θα δημιουργήσεις έντονο βλέμμα  σύμφωνα με τη Max Factor; Ακολούθησε τα παρακάτω 3 βήματα:

Βήμα Πρώτο: Δώσε σχήμα στα μάτια με το Max Factor Contouring Eyeshadow Stick. Με κρεμώδη σύνθεση και σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις, αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς μπορείτε να συνδυάσετε τις πιο ανοιχτές μαζί με πιο σκούρες αποχρώσεις για να δώσετε ένα έντονο, διαπεραστικό βλέμμα.

Βήμα Δεύτερο: Δημιούργησε την ψευδαίσθηση πυκνότερων φρυδιών μέσα σε δευτερόλεπτα, με το Real Brow Fiber Pencil της Max Factor. Προσθέτει μικρές ίνες που συνδυάζονται με τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, δημιουργώντας ένα 3D αποτέλεσμα. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, ειδικά επιλεγμένες από τους makeup artists της Max Factor.

Βήμα Τρίτο: Ώρα για να δώσεις μήκος και όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και να απογειώσεις το look σου με τη Rise and Shine Mascara.

 

ΥΓ. Η νέα μάσκαρα έχει ένα ιδιαίτερο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, σχεδιασμένο να δίνει τον ίδιο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Με ίνες μικρότερες στο κέντρο και μεγαλύτερες στα άκρα, χαρίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ ακόμα και οι μικρότερες βλεφαρίδες αποκτούν άλλη διάσταση. Plus, το ελαφρύ άρωμά της από αγγούρι.