CHANEL

Η Margot Robbie πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην καμπάνια του νέου αρώματος Chanel

Τον περασμενο Μάιο ανακοινώθηκε επισήμως πως η Margot Robbie θα είναι η πρέσβειρα του νέου αρώματος του οίκου Chanel. Λίγους μήνες μετά, η καμπάνια για το νέο άρωμα Gabrielle Chanel Essence με πρωταγωνίστρια την Αυστραλιανή ηθοποιό είναι πλέον γεγονός.

Σε σκηνοθεσία του φημισμένου φωτογράφου Nick Knight, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός  βρίσκεται στο κέντρο μιας δίνης από λευκά και χρυσά πέπλα- που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του αρώματος- στα οποία δίνει αιθέρια κίνηση υπό τους ήχους της μουσικής του τραγουδιού Halo της Beyoncé. Το λευκό και χρυσό φόντο στο σκηνικό γεμίζει φως και η Margot Robbie εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ.

 

Όντας στην ουσία μια αλληγορία της λαμπερής και εκπληρωμένης θηλυκότητας, αυτή η καμπάνια είναι η συνέχεια της ιστορίας του αρώματος Gabrielle Chanel. Για άλλη μια φορά, αντηχεί τη ζωή και την προσωπικότητα της Gabrielle Chanel, μιας πρωτοποριακής γυναίκας που πήγε κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα, επιλέγοντας το δικό της, προσωπικό και επαγγελματικό πεπρωμένο. «Αποφάσισα ποια ήθελα να είμαι και αυτή είμαι» έλεγε χαρακτηριστικά. Λουσμένη με φως και κομψότητα, η Margot ενσαρκώνει ακριβώς αυτό: Μια ελεύθερη γυναίκα που έχει ανακαλύψει ακριβώς ποια είναι, έχει αυτοπεποίθηση και ηρεμία, πλήρη έλεγχο της ζωής της και του πεπρωμένου της. Μοναδική, είναι πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όπως η Gabrielle Chanel  εξακολουθεί να είναι σήμερα. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η Margot Robbie μέσω της δικής της εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, LuckyChap Entertainment, υποστηρίζει ενεργά το ρόλο των γυναικών στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

 

Όσο για τη νέα αυτή οσφρητική ερμηνεία του Gabrielle Chanel αφήνει μια πλούσια, αισθησιακή και ζεστή αίσθηση εμπνευσμένη από τα τέσσερα λευκά λουλούδια που αγαπά πολύ η Chanel (γιασεμί, ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς και tuberose). Πάτα play να απολαύσεις τη Margot στη νέα καμπάνια του Οίκου: