ΜΑΛΛΙΑ

Η τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της Emma Stone μας θύμισε ξεκάθαρα τον Orlando Bloom

Την Emma Stone οι περισσότερες την έχουμε συνηθίσει και τη θυμόμαστε ως κοκκινομάλλα. Σωστά; (ρητορική ερώτηση). Αυτό που ξεχνάμε όμως, είναι πως η Emma Stone είναι φυσική ξανθιά, αλλά για τις ανάγκες των ρόλων της υιοθετεί συνήθως πιο σκούρες αποχρώσεις.

Κάπως έτσι, μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της, κάπου στις αρχές του Φθινοπώρου, στη νέα σειρά του Netflix, Maniac, την είδαμε να τα κόβει πιο κοντό καρέ και τώρα να κάνει την εμφάνισή της με πολύ μακριά extensions.

 

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της σειράς, η ηθοποιός κρατούσε ένα τόξο και βέλη, θυμίζοντάς μας εκτός από το hairlook και την αμφίεση αφενός της Λάγκερθα από τη σειρά Vikings (η οποία φημίζεται για τα περίτεχνα κοτσιδάκια της), αφετέρου του θρυλικού Λέγκολας από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

 

Και αυτή η σύγκριση δεν έγινε ΜΟΝΟ μέσα στο δικό μας μυαλό, αλλά και μέσα στο μυαλό του ίδιου του Λέγκολας (βλέπε Orlando Bloom), ο οποίος πόσταρε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ωστόσο στα δικά μας μάτια η Emma και ειδικότερα το μαλλί της θυμίζει πιο πολύ την Λάγκερθα.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP