ΜΑΛΛΙΑ

Η Emma Stone φοράει ένα μπουκέτο λουλούδια στα μαλλιά της και είναι απλά υπέροχη

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Είχαν την τιμητική τους στα fashion shows πολλών οίκων μόδας, αποτελώντας το πιο εναλλακτικό, φυσικό και ρομαντικό αξεσουάρ μαλλιών για την επόμενη σεζόν (βλέπε Άνοιξη/ Καλοκαίρι '19). Ενδεικτικά στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, στο show του οίκου Rodarte η hairstylist Odile Gilbert πέρασε φρέσκα τριαντάφυλλα και γιρλάντες με λουλούδια διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών ανάμεσα στα μαλλιά των μοντέλων μαζί με μεταλλικά στεφανάκια δημιουργώντας ένα πραγματικά αιθέριο αποτέλεσμα, που αντλούσε την έμπνευσή του από το ρομαντισμό. Πιο διακριτικά, στο show των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, εκτός από τα κλασικά κόκκινα τριαντάφυλλα στα μαλλιά των μοντέλων, είδαμε μπουκέτα από ροζ, λευκά και κίτρινα λουλούδια συνδυασμένα άλλοτε με χρυσά στέμματα και άλλες φορές με μαντήλια που είχαν δεθεί περίτεχνα.

Ποιος είπε όμως, πως τα floral αξεσουάρ φοριούνται μόνο στα catwalks; Η Emma Stone είναι η απόδειξη πως μία «κοινή θνητή» μπορεί να υιοθετήσει το trend και στην καθημερινότητά της, αν της αρέσει, βέβαια. Στο Φεστιβαλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας “The Favourite”, η Emma επέλεξε να φορέσει ένα μπουκέτο από φρέσκα κόκκινα τριαντάφυλλα στα μαλλιά της, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με το ασπρόμαυρο print του φορέματός της.

 

Μάλιστα η  hairstylist Mara Roszak που επιμελήθηκε το χτένισμά της  πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικές κοντινές φωτογραφίες με το hairlook της ηθοποιού.

 

Τα λουλούδια ήταν τοποθετημένα με τσιμπιδάκια ζίγκ ζάγκ κατά μήκος των μαλλιών της, σαν να πέφτουν φυσικά, ενώ με τη βοήθεια του ψαλιδιού η hairstylist δημιούργησε ένα wavy εφέ, που έκανε το όλο look να φαίνεται λες και έχει βγει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού.

 

Το look ολοκληρώθηκε με μία ανοιχτή πράσινη σκιά στο μακιγιάζ των ματιών και την αγαπημένη nude-ροζ απόχρωση της Emma στα χείλή της δια χειρός της Rachel Goodwin.

 

Όσο για εμάς, μπορεί να μετράμε ακόμη τις συνέπειες του Ζορμπά και να μην είμαστε ακόμη σε #floralmood, ΟΜΩΣ, θα κρατήσουμε αυτό το look σίγουρα για την άνοιξη!

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP