ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Οι πιο εντυπωσιακές beauty λεπτομέρειες από το show των Dolce & Gabbana

AP Photo/Antonio Calanni

Αν ένα πράγμα ξέρουν πολύ καλά οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana είναι να αναδεικνύουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τη θηλυκή και fashionable πλευρά μίας γυναίκας, προτείνοντας trends που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη πραγματικότητα. Το show τους στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το εντυπωσιακό πουά, τα gipsy ruffles, το βασιλικό μπροκάρ, η sexy και ταυτοχρονα ρομαντική δαντέλα και τα πλέον ιδιότυπα και χαρακτηριστικά τους prints φορέθηκαν κατά κύριο λόγο από γυναίκες πραγματικές, ανεξαρτήτως ηλικίας και αναλογιών, ενώ συνοδεύτηκαν από αντίστοιχες επιλογές στο beauty look. Το μαύρο cat eye look και το κόκκινο κραγιόν ήταν ακόμη μία φορά πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ, ενώ μαζί με τα κλασικά κόκκινα τριαντάφυλλα στα μαλλιά των μοντέλων είδαμε μπουκέτα από ροζ, λευκά και κίτρινα λουλούδια συνδυασμένα άλλοτε με χρυσά στέμματα και άλλες φορές με μαντήλια που είχαν δεθεί περίτεχνα στα μαλλιά.

Η αισθητική των 50s μεταφέρθηκε στο σήμερα, ενώ δεν ήταν λίγες και οι διάσημες κυρίες που περπάτησαν στο catwalk. Οι Monica Bellucci, Eva Herzigova, Helena Christensen, Ashley Graham, Sara Sampaio, Stella Maxwell και Emily Ratajkowski ήταν μόνο μερικές από αυτές που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Κι απ’ ό,τι καταλαβαίνεις από ένα τέτοιο show δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε focus στις πιο εντυπωσιακές beauty λεπτομέρειες.

Λουλούδια στα μαλλιά

Καθαρή επιδερμίδα και μαύρο eyeliner

Embed from Getty Images

Ανοιχτό κόκκινο κραγιόν

Nude χείλη

Περίτεχνα δεμένα αντήλια στα μαλλιά σε συνδυασμό με το floral στοιχείο

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

 

Μεγάλα κλιπ στα μαλλιά

Embed from Getty Images

 

Ολόισια καρέ

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

 

Εντυπωσιακά καπέλα

Embed from Getty Images

 

Natural hairlook

Embed from Getty Images

 

Αυστηρή χωρίστρα στη μέση

Embed from Getty Images

Για το τέλος, πάτα play στο βίντεο

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Antonio Calanni