ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα βήματα για να πετύχεις το πιο sexy sunkissed μακιγιάζ του καλοκαιριού

Είναι ο ήλιος, η θάλασσα, τα ηλιοβασιλέματα, η sunkissed μαυρισμένη επιδερμίδα, τα δροσερά κοκτέιλς δίπλα στο κύμα.  Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις στον σαγηνευτικό κόσμο της συλλογής Soleil με την Tom Ford Soleil 2019 Collection; Της απόλυτης συλλογής μακιγιάζ- εμπλουτισμένης με νιφάδες χρυσού 24Κ- που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το πιο sexy sunkissed look;

Με τις juicy αποχρώσεις για τα χείλη να αντικατοπτρίζουν τη λάμψη μιας πισίνας, τα πολυτελή bronzers να συναγωνίζονται την απόλυτη λατρεία του ήλιου και το καλοκαιρινό cushion compact foundation να δροσίζει την επιδερμίδα, παρακάτω σου έχουμε όλα τα βήματα (και τα προϊόντα από τη συλλογή)  για να πετύχεις το πιο sexy sunkissed μακιγιάζ του καλοκαιριού.

 

Επιδερμίδα:

Κάνε την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο δροσερή, υγιής και λαμπερή από ποτέ με το πρώτο Tom Ford Soleil cushion sompact foundation. Super ενυδατικό και με μεγάλη διάρκεια χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση, προσδίδοντας φυσική και απαλή κάλυψη που εξισορροπεί την εμφάνιση του δέρματος και ελαχιστοποιεί τις ατέλειες, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει μια αισθησιακή φωτεινότητα Soleil. Η επιδερμίδα προστατεύεται, ενυδατώνεται, τελειοποιείται και ανορθώνεται χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση με το Tom Ford Infusing Complex, SPF 40, και την πούδρα από μαργαριτάρια που χαρίζει λάμψη.

 

Bronzer ή Contouring:

Σε αυτό το σημείο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη μεταξένια, πολυτελή bronzing powder (Soleil Glow Bronzer) που εφαρμόζεται αψεγάδιαστα χαρίζοντας μια φυσική λαμπερή εμφάνιση και στο Soleil Contouring Compact , που διαθέτει ένα ρουζ, ένα  highlighter και ένα αισθησιακό ματ bronzer για σμίλευση και λάμψη. Οι πουδρώδεις-σαν-κρέμα συνθέσεις εφαρμόζονται απαλά στην επιδερμίδα χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 

Ζυγωματικά- Μάγουλα:

Δώσε στα μάγουλά σου μια ροδαλή και λαμπερή εμφάνιση με το νέο Tom Ford Soleil Sheer Cheek Duo στην απόχρωση Lissome. Αυτό το κομψό compact διαθέτει ένα highlighter και το  ρουζ που φωτίζουν άμεσα την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, είτε όταν τα φοράς μαζί, είτε ξεχωριστά.

Μάτια:

Δώσε στα μάτια σου μια μεταλλική λάμψη με την ημιδιάφανη υγρή σκιά  μεγάλης διάρκεια, Acqua Metal Shadow.

Χείλη:

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Soleil Lip Blush, ένα balmy lipstick με εκθαμβωτικές νιφάδες χρυσού 24Κ,  που προσδίδει στα χείλη ανάλαφρο ροζ χρώμα και εντατική ενυδάτωση, ιδανικό για τις σέξι ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού, στις πιο σαγηνευτικές αποχρώσεις της συλλογής Tom Ford Ultra-Rich Lip Color με την πλούσια και απλή σύνθεση –μαζί με 11 νέες γοητευτικές αποχρώσεις που συμπληρώνουν όμορφα την ηλιοκαμένη εμφάνιση και στα Lip Gelée που χαρίζουν στα χείλη πλούσια ενυδάτωση και εκθαμβωτική λάμψη με ζουμερό χρώμα.

 

 Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά κρίνεται συνήθως στο μανικιούρ:

Διαφανές και εμπλουτισμένο με νιφάδες χρυσού 24Κ, αυτό το βερνίκι νυχιών προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη, αψεγάδιαστη κάλυψη και ομοιόμορφο λαμπερό αποτέλεσμα. Το Soleil Nail Lacquer μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή ως topcoat.