ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα πετύχεις αυτό το μακιγιάζ

Η καρδιά της μόδας (και της ομορφιάς) χτυπάει στο Παρίσι, μιας και εκεί πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες η Εβδομάδα Μόδας. Κι όπως καταλαβαίνεις, οι beauty δέκτες μας είναι στραμμένοι στη γαλλική πρωτεύσουσα προκειμένου να σου μεταφέρουμε τα beauty trends, το μακιγιάζ αλλά και τα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε. Ένα από αυτά; Το beauty look που είδαμε στο show του οίκου Zadig & Voltaire. Ο λόγος διπλός. Από τη μία, λατρέψαμε το ζεστό smokey eye look αλλά και το wet glossy εφέ στο μακιγιάζ, από την άλλη δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά στον Γρηγόρη Πυρπύλη, το νέο Shiseido EMEA Makeup Ambassador, που ήταν επικεφαλής του backstage του Fashion Show και δημιούργησε αυτό το πρωτοποριακό και διάφανο look.

 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν όλα από την ανανεωμένη συλλογή μακιγιάζ της Shiseido που περιλαμβάνει 113 νέες αποχρώσεις και μοναδικές υφές–άρρηκτα συνδεδεμένες με τα προϊόντα περιποίησης του οίκου. «Ήθελα να δημιουργήσω ένα look που να παγιδεύει το φως, δίνοντας διαφορετικό βάθος στις ροζ-μπεζ και μπορντό αποχρώσεις. Το μυστικό για να πετύχεις το συγκεκριμένο look είναι η αρμονική συνέπεια των χρωματικών αποχρώσεων με σύμμαχο το Crystal Gel Gloss να δεσμεύει το φως» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Get the look:

Στην επιδερμίδα:

Αρχικά άπλωσε το Sheer Eye Zone corrector για να «εξουδετερώσει» τις όποιες ατέλειες, ενώ για να δώσει ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα χρησιμοποίησε το Synchro skin Cushion Bronzer ως blush ακολουθώντας την τεχνική του contouring. Για το highlighting συνδύασε δύο αποχρώσεις από το Inner Glow Cheek Powder Blush, την 01. Inner Light και την 05. Solar Haze τοποθετώντας τες στα ψηλότερα σημεία των ζυγωματικών αλλά και στο μέτωπο. Όσο για το wet glowy εφέ, το πέτυχε χρησιμοποιώντας το Crystal GelGloss σε συνδυασμό με το Minimalist CheekPowder Blush στις αποχρώσεις  04. Eiko, 05. Ayao and 06. Sayoko, αναμειγνύοντάς τες πολύ καλά ώσπου να πετύχει ένα «flushed» αποτέλεσμα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

Στα μάτια:

Χρησιμοποίησε την καφέ βουργουνδί σκιά από την Essentialist Eye Palette στην απόχρωση 02. Platinum Street Metals στο πάνω κινητό βλέφαρο και στη βάση των κάτω βλεφαρίδων, ενώ συνέχισε απλώνονται το Crystal GelGloss στις βλεφαρίδες για ένα  «no mascara» αποτέλεσμα αλλά και στα βλέφαρα για ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα που δημιουργεί βάθος.

 

Στα χείλη:

Για να πετύχει ένα rosy-μπεζ smudged εφέ στα χείλη, άπλωσε το ModernMatte Powder Lipstick στις αποχρώσεις 504. thigh High, 506. Disrobed και 521. Nocturnal.

Τι λες; Εμείς πραγματικά αγαπήσαμε αυτό το μακιγιάζ!