ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το look της Lily Collins είναι η απόδειξη πως τα σκούρα κραγιόν είναι hot και την άνοιξη

Photo by Taylor Jewell/Invision/AP

Για κάποιο λόγο- όχι εμείς- αλλά οι περισσότερες έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας τις σκούρες αποχρώσεις με τον χειμώνα. Είναι λίγο τα χρώματα της φύσης, ο μουντός καιρός, η χαμηλή θερμοκρασία που δεν σου κάνουν αίσθηση να επιλέξεις ένα πορτοκαλί, κόκκινο ή έντονο φούξια για τα χείλη, τα μάτια ή τα νύχια σου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και την άνοιξη. Οι ίδιοι λόγοι αλλά εκ του αντιθέτου, σε προκαλούν να απορρίψεις τα σκούρα χρώματα και να πεις το «ναι» σε πιο ανοιχτές και έντονες αποχρώσεις. Φυσικά και αυτές έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι οι μοναδικές. Πώς μπορείς να φορέσεις, όμως, ένα σκούρο κραγιόν την άνοιξη χωρίς να δείχνεις υπερβολική ή χειμωνιάτικη; Ποιους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ σου; Στο μανικιούρ σου δείξαμε, στο μακιγιάζ αφήνουμε τη Lily Collins να σε εμπνεύσει με το look της.

Στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show,  η ηθοποιός -που ομολογουμένως δεν μας απογοητεύει ποτέ με τα beauty looks της- εμφανίστηκε με ένα sequined dress σε μαύρες και χρυσές αποχρώσεις, ενώ γι’ αυτό το look της επέλεξε ένα 70s ύφος,  φορώντας  ένα σκούρο μωβ κρεμώδες κραγιόν.

Αφήνοντας την επιδερμίδα της «γυμνή», χωρίς την έντονη παρουσία ρουζ, ο makeup artist που επιμελήθηκε το look της, Vincent Oquendo, προτίμησε να αφήσει τα χείλη να πρωταγωνιστούν,  απλώνοντας παράλληλα μία απαλή ροζ glossy σκιά στα μάτια και αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες της.

78

Όσο για τα μαλλιά της: απλά λατρέψαμε τις ανοιχτές μπούκλες της, που θύμιζαν messy vague και σου θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό το συγκεκριμένο hairstyle το είχαμε υιοθετήσει και εμείς, δείχνοντάς σου βήμα- βήμα πώς θα το πετύχεις κι εσύ μόνη σου.

Κεντρική Φωτογραφία: Taylor Jewell/Invision/AP