BEAUTY

L’Oréal Paris x Isabel Marant: Δες πρώτη τη συλλογή μακιγιάζ της σχεδιάστριας που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες

Μετά την πετυχημένη  συνεργασία της με τον οίκο Balmain, η L’Oréal Paris ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εμβληματική σχεδιάστρια Isabel Marant, μετουσιώνοντας το casual chic που χαρακτηρίζει την αισθητική της σχεδιάστριας, στα πιο περιζήτητα προϊόντα μακιγιάζ που είναι απαραίτητα για την καθημερινή περιποίηση, προκειμένου να πετύχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε πρακτικά προϊόντα με ακόμη πιο τέλειες συσκευασίες: σκιές ματιών, glosses, μάσκαρα, highlighter και κραγιόν, που αναδεικνύουν τον πιο γοητευτικό εαυτό σου, είτε θες να δείχνεις φυσική με ένα κομψό au naturel look ή να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό smoky eyes look για μια βόλτα, βράδυ στην πόλη.

 

Εξάλλου, στόχος είναι τα looks των επιδείξεων μόδας, να έρθουν πιο κοντά στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

 

Όσο για το αγαπημένο προϊόν της σχεδιάστριας από τη συλλογή, όπως αποκαλύπτει η ίδια, δεν είναι άλλο από τα κόκκινα κραγιόν. «Ένα κραγιόν μπορεί να γίνει ακόμη πιο ισχυρό όταν συνοδεύεται με ένα χαμόγελο! Ένα όμορφο κόκκινο κραγιόν που σου φτιάχνει τη διάθεση, όταν είσαι λίγο down. Έτσι, δημιουργήσαμε επτά αποχρώσεις της Isabel Marant βασισμένες στη σειρά Color Riche. Δύο nude αποχρώσεις, τρία διαφορετικά κόκκινα και δύο πιο σκούρες αποχρώσεις».

 

«Πάντα ερμήνευα το prêt-a-porter στη μόδα και κυριολεκτικά  δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το ίδιο και με μια σειρά on-the-go make up σε συνεργασία με τη L’Oréal Paris. Ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ με τον πρωτοποριακό κόσμο της ομορφιάς και του make up και να δημιουργήσω μια σειρά με τα every day make-up essentials, που μπορεί κάθε γυναίκα να τη φορέσει, από το πρωί μέχρι το βράδυ» αναφέρει η σχεδιάστρια, ενώ με τη σειρά του ο Pierre-Emmanuel Angeloglou, L’Oréal Paris Global Brand President, σχολιάζει: «Αυτή η συνεργασία είναι απολύτως σύγχρονη. Συνώνυμη με παριζιάνική κομψότητα, η Isabel Marant είναι μια από τις καλύτερες αυτοδημιούργητες σχεδιάστριες στις μέρες μας. Απολύτως αληθινή στον εαυτό της και ανεξάρτητη, είναι η ιδανική συνεργάτιδα για την εταιρία, στην προσπάθεια μας να μοιραστούμε το όραμά μας για κάθε γυναίκα. «Γιατί σας αξίζει»!

 

Η avant garde συλλογή μακιγιάζ, θα κυκλοφορήσει την ημέρα της εμφάνισης της σχεδιάστριας, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, στην οποία και φέτος η L’ Oréal Paris είναι Official make-up Partner, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018.