BEAUTY

Hello April! 10 ολοκαίνουργιες beauty αφίξεις στο νεσεσέρ μας

Είναι Δευτέρα, αρχή της εβδομάδας και πρώτη μέρα του Απρίλη. Είναι η θερμοκρασία που έχει ανέβει αισθητά και δεν χρειάζεται να ντύνεσαι πλέον σαν κρεμμύδι, ο ήλιος που αρχίζει να καίει, οι λευκές αμυγδαλιές και οι μωβ κουτσουπιές που απλώνουν τα κλαδιά τους, ντύνοντας με χρώμα ακόμη και τα πιο μικρά στενάκια του κέντρου, τα έντονα χρώματα που πλέον κυριαρχούν στη ντουλάπα μας και για όλες εμάς, τις beauty addicts, οι ολοκαίνουργιες αφίξεις από τα αγαπημένα μας brands καλλυντικών. Είναι άνοιξη. Η ανάγκη για ανανέωση προβάλλει επιτακτικά και αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να μοιραστώ μαζί σου (εδώ Vivianes) μερικά από τα πιο hot  προϊόντα ομορφιάς που έφτασαν- φτάνουν τελευταία στο γραφείο μας.

 

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Ενυδατικό Mist Προσώπου H2 Rose

Αν η άνοιξη είχε μυρωδιά σίγουρα θα είχε αυτή των φρέσκων ρόδων. Και αν λατρεύεις τα τριαντάφυλλα και τα mist προσώπου, η τελευταία άφιξη της Κορρές στην αγαπημένη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο θα γίνει η νέα σου εμμονή και ο σύμμαχός σου για non- stop ενυδάτωση. Ενισχυμένο σε υαλουρονικό οξύ, που δίνει super λάμψη και υγιή όψη στο πρόσωπο με την πρώτη εφαρμογή, το νέο mist προσώπου της Κορρές προσφέρει ενυδάτωση, τόνωση, μείωση της εμφάνισης των πόρων, ενώ παράλληλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου έχοντάς το πάντα μέσα στην τσάντα σου. Τι άλλο θέλεις;

MAC Boom Boom Bloom Eye Shadow x 9: Kabuki Doll

 

Μία έκρηξη λουλουδιών φέρνει την άνοιξη και η limited edition συλλογή Boom Boom Bloom της MAC είναι η άνοιξη προσωποποιημένη στο νεσεσέρ μας. Μέσα στη συλλογή ξεχωρίσαμε την παλέτα ματιών με ζεστές, φυσικές αποχρώσεις για αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς από το πρωί μέχρι το βράδυ.Plus: Δε γίνεται να μην ερωτευτείς με την πρώτη ματιά τη συλλεκτική συσκευασία με άνθη κερασιάς sakura.

Estée Lauder  Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick στην απόχρωση 403 Ravage

Έντονο χρώμα με μία μόνο κίνηση γίνεται; Ναι γίνεται! Ακόμη δύο στοιχεία που αγαπήσαμε στα νέα κραγιόν της Estée Lauder είναι η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεσή τους που προσφέρει άμεση ενυδάτωση στα χείλη με απίστευτο λείο αποτέλεσμα που διαρκεί οκτώ ώρες αλλά και το ακαταμάχητα φρουτώδες, λουλουδάτο άρωμά τους.

Smashbox Crystalized Shimmer Drops

Εμπνευσμένο από τη μετασχηματιστική φύση των κρυστάλλων, αυτό το μαγικό φίλτρο έρχεται να βάλει λάμψη σε κάθε ματ, θαμπό look σου. Χάρη στη λεπτή του υγρή υφή, εφαρμόζεται γρήγορα, απευθείας στο δέρμα ή πάνω από το μακιγιάζ, δημιουργώντας ένα απόλυτα λαμπερό look. Παράλληλα, το απλικατέρ του με σταγονόμετρο, θα σε βοηθήσει στο να εφαρμόζεις την ιδανική ποσότητα highlighter στην επιδερμίδα σου.

YSL Shimmer Rush All- Over Palette

 

Περιέχοντας έξι αποχρώσεις για ατελείωτους πειραματισμούς: 4 σκιές για τα μάτια με έντονο glitter και 2 αποχρώσεις για τα χείλη και τα ζυγωματικά, αυτή η παλέτα έχει όσα θέλεις για να δώσεις λάμψη και ένταση στο βλέμμα σου αυτή τη σεζόν.Έντονα χρώματα και ιριδίζουσες αποχρώσεις: Τι άλλο θέλεις;

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip στην απόχρωση Peach & Quiet

 

Αν πάλι λατρεύεις τις πιο glossy υφές, τα νέα Crushed Liquid Lipsticks της Bobbi Brown συνδυάζουν την πλούσια ενυδάτωση ενός balm και τη λάμψη ενός gloss. Αγαπημένη απόχρωση στο καθημερινό look μας; Το Peach & Quiet.

Guerlain Météorites Highlighter

 

Ροζ και λιλά holographic αποχρώσεις αιχμαλωτίζουν το φως και ενισχύουντη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας, δίνοντάς της λάμψη. Η cushion style θήκη με ενσωματωμένο καθρέφτη το καθιστούν ιδανικό για ταξίδια και για touch ups σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

The Body Shop Happy Go Lash

 

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης η νέα μάσκαρα της The Body Shop  απλώνεται πανεύκολα και διαχωρίζει άψογα τις βλεφαρίδες χαρίζοντάς τους μήκος και όγκο. Παράλληλα, τις φροντίζει και τις προστατεύει καθώς είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο καρύδας από την Σαμόα και κερί μέλισσας από το Καμερούν παραμένοντας αναλλοίωτη όλη μέρα, χωρίς να δημιουργεί κόμπους ή να ξεθωριάζει.

Garnier Bio Νερό Micellar με Ανθόνερο και νερό Κενταυρίας

 

Η Garnier μας συστήνει τη νέα βιολογική σειρά Garnier Bio και μέσα σε αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν το νερό micellar με Ανθόνερο και νερό Κενταυρίας. Παρασκευασμένο με οργανικό νερό και φυτική Γλυκερίνη αυτό το νερό micellaire καθαρίζει, ενυδατώνει και παράλληλα δεν αφήνει φανερά υπολείμματα ρύπων από το μακιγιάζ στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο ακόμα και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από χρήστες φακών επαφής.

Jurlique Herbal Recovery Signature Eye Cream

 

Με βασικό συστατικό το εκχύλισμα από δέντρο περσικού μεταξιού, αυτή η πλούσια ενυδατική και εμπλουτισμένη με  φυτικά αντιοξειδωτικά, κρέμα ματιών ελαχιστοποιεί τα σημάδια της κούρασης, μειώνει τα οιδήματα, τους μαύρους κύκλους, χαρίζοντας απαλότητα στην επιδερμίδα. Παράλληλα, καταπολεμά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και συμβάλλει στη σφριγηλότητα και αναζωογόνηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών. Plus: Έχει τέλειο άρωμα!