BEAUTY

Η Rihanna μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μαύρο κραγιόν χωρίς να δείχνουμε απαραίτητα goth

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι μία επανάληψη στα βασικά, πριν λίγες μέρες η Rihanna ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία 4 ολοκαίνουργιων αποχρώσεων Stunna Lip Paint: τριών nude και μίας μαύρης, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της- εκτός από το κόκκινο και τα basic nudes- για το μαύρο χρώμα στα χείλη. Και φυσικά χειροκροτήσαμε την απόφασή της, αλλά δεν θα σου πούμε ψέματα, το μαύρο κραγιόν δεν θα ήταν από τα πρώτα που θα αγοράζαμε από ένα κατάστημα καλλυντικών. Και μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο γιατί το δεύτερο «Tutorial Tuesday With Rihanna» είναι γεγονός και η RiRi της καρδιάς μας να αναλαμβάνει αυτή τη φορά ρόλο «απενοχοποιητή».

 

Λίγο το γεγονός ότι το είχαμε συνδέσει με πιο dark καταστάσεις και γενικότερα το gothic style, λίγο το ότι είναι έντονο και δεν ξέραμε πώς να το συνδυάσουμε και το μαύρο κραγιόν σίγουρα δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές στο μακιγιάζ μας. Να που η Rihanna όμως, με το δεύτερο tutorial, έρχεται να αποδείξει πως το μαύρο κραγιόν μπορεί να αποτελέσει βασικό στοιχείο ενός glam- πιο βραδινού- κυρίως look.

«Λατρεύω τα μαύρα χείλη» λέει χαρακτηριστικά ξεκινώντας να εφαρμόζει το Uninvited στο κέντρο των χειλιών της και να το απλώνει προς το περίγραμμα, ενώ συνέχισε χρησιμοποιώντας  την Moroccan Spice Eyeshadow Palette και το Flyliner για να πετύχει ένα τέλειο cat eye look. Last but not least, μία δόση peachy λάμψης στα ζυγωματικά με το Match Stix Shimmer Skinstick και ένα touch ασημένιας σκιάς στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Ώρα για δοκιμές.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/fentybeauty