RIHANNA

Τα 4 νέα κραγιόν της Rihanna και συμβαίνει love on the brain

Αν κάτι μας έκανε εντύπωση στα Fenty Beauty (τα καλλυντικά της Rihanna) ήταν πως ενώ υπήρχαν 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation, primers, μοναδικά highlighters, πολυχρηστικά sticks με ματ αλλά και πιο ιριδίζον φινίρισμα σε όλα τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως  concealers, ρουζ, κορέκτορες αλλά και στο contouring, πούδρες κατά  της λιπαρότητας, eyeliner, παλέτες σκιών, lip gloss, ματ κραγιόν, υπήρχε μόνο ένα υγρό κραγιόν Stunna Lip Paint. Ήταν αυτή η κατακόκκινη απόχρωση (σημείωσε Uncensored) που βλέπαμε συνεχώς να φορά η Rihanna και είχαμε λατρέψει πάνω στα χείλη της.

Ο καιρός πέρασε, τα Fenty Beauty ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα (θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora) και πλέον ο Οκτώβριος μπήκε με 4 ολοκαίνουργιες αποχρώσεις Stunna Lip Paint: τρεις  nude και μία μαύρη.

 

Κι αν αγαπάς τις nude αποχρώσεις τα Unveil, Uncuffed, Unbutton είναι αυτά που μπορείς να φορέσεις με κάθε σου look όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν πάλι, είσαι πιο τολμηρή και θέλεις να δοκιμαστείς σε πιο «dark καταστάσεις», τότε δεν έχεις παρά να πειραματιστείς με την πλούσια μαύρη απόχρωση Uninvited.

 

Όποια απόχρωση και να διαλέξεις, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα Stunna Lip Paint μένουν σταθερά για 12 ώρες, δεν αλλοιώνεται και μπορείς να τα παραγγείλεις ευθύς στο sephora.gr.